بررسی چالش‎‌ها و فرصت‎های بخش خصوصی در صنعت نفت ایران

معاون وزیر نفت اهم برنامه‌ها و محورهای دومین کنگره راهبردی نفت و نیرو را تشریح کرد و بررسی فرصت‎‌ها و چالش‎های بخش خصوصی در صنعت نفت ایران را از مهمترین این محور‌ها برشمرد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وازرت نفت، رکن‌الدین جوادی دیروز در دومین کنگره راهبردی نفت و نیرو گفت: این کنگره فرصتی […]

معاون وزیر نفت اهم برنامه‌ها و محورهای دومین کنگره راهبردی نفت و نیرو را تشریح کرد و بررسی فرصت‌ها و چالشهای بخش خصوصی در صنعت نفت ایران را از مهمترین این محور‌ها برشمرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وازرت نفت، رکن‌الدین جوادی دیروز در دومین کنگره راهبردی نفت و نیرو گفت: این کنگره فرصتی برای تبادل نظر و ارایه راهکارهای جدید برای شتاب بخشی به توسعه انرژی کشور به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه این کنگره به همت باشگاه نفت و نیرو برگزار می‌شود، تصریح‌کرد: هدف این کنگره فراهم کردن زمینه تعامل مدیران دولتی، خصوصی و همچنین کارگزاران فعال بخش اقتصادی است.

رییس شورای سیاست‌گذاری کنگره نفت و نیرو افزود: در این کنگره ١١ سخنران بین‌المللی در حوزه نفت، گاز و نیرو خواهیم داشت، تصریح‌کرد: همچنین ٢١ سخنران از مجموعه صاحبنظران ایرانی به ارایه دیدگاههای خود در بخش انرژی می‌پردازند.

جوادی با اشاره به اینکه در نخستین کنفرانس نفت و نیرو که پارسال برگزار شد، ١٦ سخنران از شرکتهای خارجی و ١٦ سخنران ایرانی به ارایه دیدگاههای خود پرداختند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه این کنگره امسال پس از اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برگزار می‌شود، تصریح‌کرد: با توجه به ضرورت کشور بر توسعه در پساتحریم و نگاه‌ها و فرصتها، کنگره نفت و نیرو امسال بر توسعه تمرکز دارد.

وی محورهای کنگره امسال را در ۵ بخش عنوان کرد و افزود: ضرورت اجرای طرحهای ازدیاد برداشت از میدانهای نفت و گاز ایران، الگوهای کسب و کار در شرکت‌های اکتشاف و تولید (E&P)، تجربههای الگوهای مشارکت و سرمایه‌گذاری شرکتهای داخلی و خارجی در صنعت برق، راهبردهای توسعه و نوسازی بخش پایین‌دستی و حضور بخش خصوصی در صنایع نفت و گاز چالش‌ها و فرصت‏ها، ۵ محور این کنگره هستند.

 

جوادی اظهار امیدواری کرد: دومین کنگره نفت و نیرو که یک حرکت مسؤولانه است، باید بسترهای لازم را برای تعامل و همراهی بخش خصوصی و دولتی فراهم کند و دستاورد این کنگره می‌تواند گامهای بلندی برای توسعه، خودکفایی و بالندگی اقتصاد کشور باشد.