براساس پیشبینی مؤسسه معتبر پژوهشی سرمایهگذاری در هوش مصنوعی، اولویت اول صاحبان مشاغل میشود همزمان با گسترش استفاده از محصولات و خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی، مؤسسه تحقیقاتی معتبر گارتنر پیشبینی کرده که سرمایهگذاری در این زمینه به اولویت اول صاحبان مشاغل مبدل میشود. به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، گارتنر معتقد است مهمترین […]
براساس پیشبینی مؤسسه معتبر پژوهشی
سرمایهگذاری در هوش مصنوعی، اولویت اول صاحبان مشاغل میشود
همزمان با گسترش استفاده از محصولات و خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی، مؤسسه تحقیقاتی معتبر گارتنر پیشبینی کرده که سرمایهگذاری در این زمینه به اولویت اول صاحبان مشاغل مبدل میشود.
به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، گارتنر معتقد است مهمترین کاربرد فناوری هوش مصنوعی در آینده کمک به صاحبان مشاغل برای اخذ بهترین تصمیمها خواهد بود و مدیرانی که از این ابزار استفاده نکنند در رقابت با دیگر رقبا عقب خواهند ماند.
تحلیلگران گارتنر که در سمپوزیوم سالانه این شرکت حضور یافته بودند پیشبینی کردند که ظرف ۳ تا ۵ سال آینده ۵۰ درصد از تمامی تعاملات تحلیلی انسانها از طریق هوش مصنوعی رخ میدهد و بسیاری از بصیرتها و بینشهای افراد از همین طریق به دست میآید.
درک همین تحول عمیق در دنیای آینده باعث شده تا شرکتهایی مانندای بیام، ایپیسافت، اپل، مایکروسافت و گوگل نرمافزارها و خدماتی را بر مبنای هوش مصنوعی عرضه کنند که از جمله آنها میتوان به دستیار صوتی سیری اپل، دستیار صوتی کورتانای مایکروسافت، اسیستنت گوگل و غیره اشاره کرد. این برنامهها با درک فرامین صوتی میتوانند آنها را انجام دهند و با درک اخلاق و خصوصیات هر فرد بر همین مبنا رفتار کنند.
هدف نهایی از این اقدامات بازسازی مغز انسان در دستگاههای الکترونیک و تقلید از فعالیتهای آن است تا دستگاههایی در آینده تولید شوند که قادر به افزایش دانش خود بر مبنای تجربیات کسب شده محیطی باشند و خروجیهای خود را بهطور دائمی ارتقا دهند. این سیستمها با جمعآوری دادههای جدید خود را بهطور دائم با دنیا انطباق میدهند.
اگرچه خوش بینیهای زیادی در مورد مزایای استفاده از هوش مصنوعی وجود دارد، اما برخی صاحبنظران هم نگران تسلط این نوع سیستمها بر محیط زندگی انسان و تلاش آنها برای غلبه بر سازندگان خود هستند، دغدغههای که پیش از این در برخی فیلمهای علمی و تخیلی مانند نابودگر یا بیگانه هم به تصویر کشیده شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.