مدیرعامل کارگزاری اقتصاد کشف قیمت واقعی با عرضه گندم خوراکی در بورس کالا رضاییپور از مزایای اصلی عرضه گندم در بورس کالای ایران شفافیت قیمت و کیفیت مناسب است، بهطوری که خریداران به واسطه عرضه محصول در بورس از لحاظ کمی و کیفی با خیال راحت تری به عرضههایی که از طریق بورس انجام میشود، […]
مدیرعامل کارگزاری اقتصاد
کشف قیمت واقعی با عرضه گندم خوراکی در بورس کالا
رضاییپور از مزایای اصلی عرضه گندم در بورس کالای ایران شفافیت قیمت و کیفیت مناسب است، بهطوری که خریداران به واسطه عرضه محصول در بورس از لحاظ کمی و کیفی با خیال راحت تری به عرضههایی که از طریق بورس انجام میشود، روی میآورند.
به گزارش ایانا، حسنرضاییپور، مدیرعامل کارگزاری اقتصاد بیدار به عرضه گندم خوراکی شرکت بازرگانی دولتی در بورس کالای ایران اشاره کرد و گفت: گندم یک کالای استراتژیک بوده و در انحصار شرکت بازرگانی دولتی ایران قرار دارد و هرساله طبق روال، این گندم توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران به صورت تضمینی بین کارخانههای آرد توزیع میشد.
وی افزود: با توجه به اینکه بازرگانی این محصول چه در داخل و چه در خارج از بورس عموماً در دست شرکت بازرگانی دولتی ایران است و از آنجایی که بعد از دادن سهمیه بهکارخانههای آرد، بخش مازاد آن عرضه میشود لذا تصمیم گرفته شد تا این میزان از طریق بورس کالا عرضه شود تا کشف قیمت واقعی برای این محصول صورت بگیرد.
رضاییپور به مزایای عرضه گندم خوراکی در بورس اشاره کرد و افزود: اولین و مهمترین مزیت عرضه گندم در بورس شفافیت قیمت است بهطوری که میتوانند قیمت تمام شده خود را با قیمت بازار مقایسه کنند و خریداران به واسطه وجود بورس از لحاظ کمی و کیفی با خیال راحت تری به عرضههایی که از طریق بورس انجام میشود روی آورند.
وی یادآور شد: شرکت بازرگانی دولتی ایران در سال ۸۹ گندم خوراکی را از طریق بورس به فروش رساند و بخش عمدهای از فعالان را به سمت بورس کشاند از آن پس تمامی فعالان این بخش چه با واسطه و چه بیواسطه روند معاملات را پیگیری میکنند و کارگزاریها هم وظیفه دارند زمانی که کالایی عرضه میشود به فعالان بخش اعلام کنند.
مدیرعامل کارگزاری اقتصاد بیدار خاطرنشان کرد: بعد از عرضه گندم در سال ۸۹، شرکت بازرگانی دولتی بخشی از عرضه گندم را به سمت بورس سوق داد که با از سرگیری عرضه این محصول در بورس کالا، آمارهای قابلاتکایی برای مسؤولان، عرضهکننده و خریداران استخراج میشود.
شرکت بازرگانی دولتی ایران طی ۷ ماهه ابتدایی امسال ١١٤ هزارتن گندم دوروم به بورس کالا عرضه کرده که تنها ١١هزارو ٥٠٠تن آن به فروش رفته و علاوه بر آن با عرضه ١٢ هزار تن گندم خوراکی طی یک ماهه اخیر ٩٥٠٠تن مورد معامله قرار گرفته که ارزشی بیش از ٨٦ میلیارد ریال دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.