۱۲ هزار واحد صنعتی و کشاورزی تسهیلات دریافت کردند

نعمت‌زاده ۱۲ هزار واحد صنعتی و کشاورزی تسهیلات دریافت کردند وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه ویژه دولت تدبیر و امید برای حمایت از بخش تولید، گفت: با کمک نظام بانکی به ۱۲ هزار واحد صنعتی و کشاورزی که با مشکل مواجه بوده‌اند، تسهیلات اعطا شده که امیدوارم این تعداد در ماه‌های […]

نعمت‌زاده

۱۲ هزار واحد صنعتی و کشاورزی تسهیلات دریافت کردند

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه ویژه دولت تدبیر و امید برای حمایت از بخش تولید، گفت: با کمک نظام بانکی به ۱۲ هزار واحد صنعتی و کشاورزی که با مشکل مواجه بوده‌اند، تسهیلات اعطا شده که امیدوارم این تعداد در ماه‌های آینده به ۱۵ هزار واحد برسد.

به گزارش ایرنا، محمدرضانعمت‌زاده اظهار داشت: با برنامه‌ریزی دولت رونق بخش تولید در سراسر کشور آغاز شده و امیدوارم تسهیلاتی که بانک‌ها ارایه کرده‌اند صرف افزایش تولید و اشتغال زایی شود.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های ویژه در حوزه صنایع دریایی و کشتی‌سازی در هرمزگان، بیان داشت: با توجه به وجود ظرفیت‌های نیروی انسانی و طبیعی در هرمزگان، این استان به یکی از قطب‌های ساخت و تعمیر اجزا و قطعات کشتی در کشور و منطقه تبدیل خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تأکید‌های ویژه مقام‌معظم‌رهبری مبنی بر استفاده از توانمندی و ظرفیت سواحل مکران و برنامه‌ریزی دولت در جهت تحقق این امر، خاطر نشان کرد: در همین راستا مطالعات برای ایجاد شهرک بزرگ صنعتی برای صنایع سنگین در بندر جاسک آغاز شده که با اجرای این طرح این منطقه به یکی از مراکز مهم تولیدی و خدماتی کشور تبدیل خواهد شد.

تأکید بر رفع مشکلات دولتی و حاکمیتی در توسه صنایع کشتی‌سازی

وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به این که صنایع کشتی ساز و صنایع فرا ساحل ایران دارای قابلیت‌های فراوانی است که باید آن‌ها را به مردم کشور و مشتریان جهانی معرفی شود، گفت که در راه توسعه این صنعت یک‌سری مشکلات دولتی و حاکمیتی وجود دارد که برای رفع آن‌ها تلاش می‌کنیم تا فعالان صنعت دریا راحت‌تر کار کنند.

به گزارش ایرنا، محمدرضانعمت‌زاده در آیین تحویل کشتی اقیانوس‌پیمای ایران کاشان اظهار کرد: کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران در دنیا با دیگران فعالان این عرصه مقایسه می‌شود و این توانایی در جوانان و متخصصان عرصه کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران وجود دارد که بتواند خود را به رقبای خارجی برساند

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: بسیاری از کشور‌ها امکانات و ابزار کشتی‌سازی و صنایع دریایی فرا ساحل ایران در بندرعباس را ندارند بنابراین در این بخش باید ۳ موضوع مهم کیفیت، قیمت و زمان‌بندی کار رعایت شود.

درجریان سفر معاون اول رییس‌جمهوری به هرمزگان و حضور در مجتمع کشتی سازی، پروتکل تحویل کشتی ایران کاشان بین کشتی‌سازی و صنایع دریایی فراساحل ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امضا شد.

مدیرعامل کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) نیز در این آیین اظهار کرد: نگرش‌ها به کشتی‌سازی باید راهبردی باشد و در آن ۳ موضوع باید مد نظر قرار گیرد.

حمیدرضاییان اصل ادامه داد: شناخت نیازمندی‌ها به خصوص ساخت سکوهای نفت، گاز، حفاری و تعمیر و نگهداری، پشتیبانی از این سکو‌ها و صنعت نفت، ساخت شناورهای با قابلیت حمل جنرال کالا، ساخت شناورهایی که بتواند فراورده‌های نفتی را حمل کند از جمله این موضوع‌ها است.

وی اضافه کرد: باید منطقه ویژه کشتی‌سازی به قطب صنعت کشتی‌سازی کشور و حتی منطقه تبدیل شود و انتظار می‌رود مسؤولان در این زمینه برای رونق و توسعه این صنعت گام‌های بلند ‌بردارند.

مدیرعامل کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) اظهار داشت: پس از برجام فرصت‌های خوبی ایجاد شد و ارتباط مناسبی با آلمانی‌ها به وجود آمده و با کره‌ای‌ها نیز ارتباط برقرار شده است.

 

رضاییان اصل اشاره کرد: با شرایط موجود آماده ورود به بستر و حوزه‌های جدید در صنایع دریایی هستیم و اگر بتوان از فاینانس استفاده کرد می‌توان با شرایط خوب به رقابت و فعالیت پرداخت.