رهبر انقلاب اسلامی، ایران پیشرفته و شریف را نیازمند نسل جوانی شجاع، تحصیلکرده و انقلابی دانستند.به گزارش مناقصهمزایده از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتا…خامنهای در دیدار بیش از هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر علمی، جوانان نخبه را هدایای نفیس الهی و امانتی در دست مسؤولان خواندند و با […]
رهبر انقلاب اسلامی، ایران پیشرفته و شریف را نیازمند نسل جوانی شجاع، تحصیلکرده و انقلابی دانستند.به گزارش مناقصهمزایده از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتا…خامنهای در دیدار بیش از هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر علمی، جوانان نخبه را هدایای نفیس الهی و امانتی در دست مسؤولان خواندند و با تأکید بر اینکه حتی لحظهای در دفاع از جامعه علمی و نخبگان کشور کوتاه نمیآیند، افزودند: با تکیه بر نخبگان و فرزانگان و در پرتو ایجاد نسلی جوان و پر تلاش، ایران بزرگ به کشوری پیشرفته، قدرتمند، شریف، عزیز و برافرازنده پرچم تمدن نوین اسلامی تبدیل خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی، نخبگان بهخصوص جوانان نخبه را هدایایی کمنظیر و نفیس و امانتهای الهی به ملت و مسؤولان خواندند و گفتند: وظیفه مسؤولان در قبال این هدایای گرانقدر الهی، مراقبت از آنها و تلاش برای شناسایی و پرورش نخبگان بیشتر است.
ایشان تأکید کردند: نخبگان نیز در قبال این نعمت مسؤول هستند و باید از طریق احساس مسؤولیت و استفاده از این استعداد و توانایی در مسیر صحیح خود، شکر آن را بهجا آورند.
حضرت آیتا… خامنهای افزودند: با وجود آنکه انقلاب اسلامی، روحیه «ما میتوانیم» را در مقابل روحیه «وابستگی» زنده کرد و خودباوری را در جامعه ترویج داد اما طرف مقابل به اقتضای طبیعت جنگهای عمیق که امروز جنگ نرم نامیده میشود، به باز تولید آفت فرهنگ وابستگی در شکلهای جدید و به ظاهر جذاب روی آورده است.
ایشان، موضوع «جهانی شدن» و توصیه آمریکاییها و اروپاییها به ایران برای پیوستن به «خانواده جهانی» را نمونه بارزی از بازتولید فرهنگ وابستگی دانستند و خاطرنشانکردند: مخالفت با پیوستن به آنچه طرف غربی جامعه جهانی مینامد، به معنای مخالفت با ارتباطات خارجی نیست بلکه به معنای مقاومت در مقابل فرهنگ تحمیلیِ قدرتهای بزرگ بر اقتصاد، سیاست و امنیت کشور است.
رهبر انقلاب اسلامی علت لزوم توجه ویژه و جدی مسؤولان به موضوع نخبگان را، اهداف بزرگ پیش روی نظام اسلامی خواندند و گفتند: نخبگان، موتور محرک رسیدن به این اهداف بزرگ هستند و مسؤولان باید به موضوع نخبگان نگاه جدی، عملیاتی، دلسوزانه و پیگیرانه داشته باشند.
ایشان با اشاره به مصائب و مشکلات امروز بشریت و بنبست تفکرهای مادی، جهان را نیازمند یک حرف نو در مسایل بشری و مسایل بینالمللی دانستند و گفتند: رقابتهای انتخاباتی در آمریکا و موضوعات مطرح میان دو کاندیدا، نمونهای بارز و آشکار از نتایج نبود معنویت و ایمان در صاحبان قدرت است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشانکردند: در هفتههای آینده، یکی از این دو کاندیدای فعلی انتخابات آمریکا که حرفها و وضعیت آنها را میبینید، رییسجمهوری کشوری خواهد شد که دارای قدرت و ثروت و بیشترین سلاح اتمی و بزرگترین رسانههای دنیا است.
رهبر انقلاب اسلامی، کارشکنیهای دشمنان را از جمله این موانع دانستند و افزودند: عدهای تا کلمه دشمن تکرار میشود، ناراحت میشوند اما این تکرار و هشدار، همچون تکرار کلمه شیطان در قرآن مجید، با هدف ایجاد هوشیاری دائم انجام میشود و در واقع، «شناخت توطئه» است نه «توهم توطئه».
ایشان، انحراف کارهای تحقیقاتی و پایاننامهها از نیازهای واقعی ایران را نمونهای از کمک به منحرف شدن حرکت علمی کشور برشمردند و در نمونهای دیگر در زمینه بدنام کردن این حرکت افزودند: فردی را به اسم دانشمند به کشور دعوت میکنند و او با انتشار عکس تابلوی فروش پایاننامهها در ایران جوانان نخبه کشور را بدنام میکند؛ آیا اینگونه افراد واقعاً دانشمندند؟
رهبرانقلاب اسلامی با استناد به اطلاعات پایگاههای جهانی افزودند: سرعت پیشرفت علمی ایران در مقطعی ۱۳ برابر متوسط جهان شد، و این سرعت به هیچ وجه نباید کاهش یابد بلکه باید بیشتر شود، زیرا دچار عقب ماندگیهای علمی فراوان هستیم.
ایشان افزودند: برخی مسؤولان در مقابل کاهش سرعت پیشرفت علمی کشور میگویند جایگاه علمی ایران پایین نیامده است اما متوجه باشیم که قرار بود جایگاه علمی ایران بالاتر هم برود نه اینکه صرفاً پایین نیاید.
حضرت آیتا… خامنهای، آسیب دیدن حرکت علمی کشور را موجب یأس نخبگان و نسل جوان خواندند و افزودند: این خسارت بسیار سنگین، به راحتی و به سرعت جبران نخواهد شد و موجب اقبال فرزانگان جوان به کشورهای دیگر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با بیان نکاتی که میتواند به حرکت پر برکت علم و فنآوری شتاب دهد، افزودند: «حمایت از شرکتهای دانشبنیان»، «گسترش کمی و ارتقای کیفی این شرکتها» و «دخالت دادن آنها در بخشها و طرحهای اصلی کشور» ضرورتهایی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
ایشان، «ترویج استفاده از محصولات شرکتهای دانشبنیان» را در تقویت این شرکتها مهم دانستند و به مسؤولان دولتی گفتند: مقرر کنید که نیازهای دستگاههای دولتی از محصولات شرکتهای دانشبنیان تأمین شود.
«جدی گرفتن تشکیل هستههای نخبگانی در دانشگاهها» و «مراقبت وزارت آموزش و پرورش برای حل مشکلات سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان» دو نکته دیگری بود که حضرت آیتا… خامنهای در تقویت حرکت علمی کشور مؤثر و مفید خواندند.
ایشان با ابراز خرسندی از تشکیل معاونت فرهنگی در بنیاد نخبگان و تأکید بر ارتقای فعالیتهای این معاونت، برگزاری اردوهای جهادی برای نخبگان را نیز مهم و مفید دانستند.
رهبر انقلاب اسلامی در نوعی جمعبندی از سخنانشان افزودند: هدف اصلی، تشکیل جامعه و کشوری است که ضمن برخورداری از شاخصهای جهانی مانند «پیشرفت علمی و قدرت و ثروت»، از «ایمان، معنویت و شرافت» نیز لبریز باشد و با جلب دلهای ملتها، بشریت را از جهالت و ضلالت کنونی برهاند و بدون تردید تحقق این مهم، از عهده ملت بزرگ ایران و جوانان عزیز، باهوش و پر انگیزه کشور برخواهد آمد.
حضرت آیتا… خامنهای با اشاره به دشمنی قدرتهای شیطانی با هر حرکت مخالف، افزودند: چند روز قبل یکی از دولتمردان آمریکایی گفت تا حمایت و طرفداری ایران از مقاومت باقی است، معلوم نیست تحریمها بهطور اساسی تکان بخورد که این همان واقعیتی است که بارها به مسؤولان گفتهایم.
ایشان با اشاره به سخنان برخی مسؤولان آمریکایی در دیدار با مسؤولان ایرانی مبنی بر «بدبینی رهبر انقلاب اسلامی به آمریکا» افزودند: آیا با این گونه حرفها، میشود به شما خوشبین بود؟
حضرت آیتا… خامنهای با یادآوری سخنانشان در جلسات خصوصی و عمومی به مسؤولان گفتند: بارها گفتهایم که اگر در هستهای عقبنشینی کنید آنها مسأله موشک را پیش میکشند، اگر باز هم عقب بروید بحث حمایت از مقاومت را مطرح میکنند، اگر به عقبنشینی ادامه دادید موضوع حقوق بشر را جلو میآورند، و بعد اگر معیارهای آنها را پذیرفتید سراغ حذف معیارهای دینی در حکومت میروند.
ایشان با اشاره به بیانیه اخیر اتحادیه اروپا که در آن به امکانات و ظرفیتهای عظیم ایران پرداخته شده است، افزودند: سخنانی که درباره امکاناتِ پیشرفت و منابع انسانی و طبیعی ایران میگوییم، رجزخوانی نیست بلکه واقعیتی است که غربیها هم به آن اذعان دارند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکیدکردند: آمریکاییها حتماً با «ایرانی با چنین ظرفیت پیشرفت و برخوردار از حکومتی بر مبنای اسلام» مبارزه میکنند و درک و تحلیل این مهم در میان نخبگان جوان، آنها را در ایفای وظایف تاریخی شان کمک خواهد کرد.
حضرت آیتا… خامنهای در بخش دیگری از سخنان خود، حادثه عاشورا را خورشیدی بیغروب خواندند و گفتند: حادثه عاشورا تصویری حقیقی از مبارزه نور با ظلمت، و جنگ شرافت با دنائت است که تکمیلکننده این مسیر، حضرت زینب سلاما…علیها و حضرت امام سجاد علیهالسلام بودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.