جزییات سیاست وزارت مسکن در توسعه پایدار شهری وزیر راه و شهرسازی گفت: در امر توسعه پایدار شهری در ایران، بر دو موضوع زیستپذیری و جابهجایی شهری متمرکز هستیم؛ چراکه تحقق زیستپذیری، مقولههای اجتماعی و فرهنگی را نیز به دنبال دارد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از صدا و سیما؛ عباسآخوندی در حاشیه سفر خود […]
جزییات سیاست وزارت مسکن در توسعه پایدار شهری
وزیر راه و شهرسازی گفت: در امر توسعه پایدار شهری در ایران، بر دو موضوع زیستپذیری و جابهجایی شهری متمرکز هستیم؛ چراکه تحقق زیستپذیری، مقولههای اجتماعی و فرهنگی را نیز به دنبال دارد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از صدا و سیما؛ عباسآخوندی در حاشیه سفر خود به سومین کنفرانس اسکان بشر مللمتحد (هبیتات۳) در گفتوگو با معاون دبیرکل سازمانمللمتحد، با پرثمر ارزیابیکردن همکاری ایران با هبیتات بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از برنامههای اسکان بشر (هبیتات) در زمینه توسعه پایدار شهری به ویژه از طریق دفتر اسکان بشر تهران تأکید کرد.
وزیر راه و شهرسازی افزود: برگزاری کنفرانس هبیتات۳ و تصویب دستور کار نوین شهری، اقدامی پراهمیت و مفید است و مدنظر قراردادن سند آن در سیاستگذاریها و برنامهریزیهای شهری توسط کشورها در سطوح ملی و محلی، ضروری است.
وی، توجه بیشتر به وجوه اجتماعی توسعه شهری نسبت به توسعه کالبدی در ایران را از نکات حایز اهمیت در سیاستگذاری کلان مسکن عنوان کرد و افزود: ما در امر توسعه پایدار شهری در ایران، بر دو موضوع زیستپذیری و جابهجایی شهری متمرکز هستیم چراکه تحقق زیستپذیری، مقولههای اجتماعی و فرهنگی را نیز به دنبال دارد که در این فرایند نقش آموزش نیز بسیار مهم است.
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد نیز در این دیدار، ضمن اشاره به نقش بسیار مهم برنامهریزی در توسعه شهری گفت: هبیتات میتواند از طریق دفتر خود در تهران همکاری بیشتری در زمینههای ظرفیتسازی و آموزش با دولت ایران داشته باشد.
وی همچنین در حاشیه این نشست، با بوریسکوردوبا، وزیر حمل و نقل و امور عمرانی اکوادور دیدار و گفتوگو کرد .در این دیدار، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیتهای زیرساخت و حمل و نقل کشور ایران در بخشهای بنادر، راهآهن، جادهای و موقعیت جغرافیایی ایران و قرار گرفتن آن در مسیرها و کریدورهای مواصلاتی منطقهای، بینالمللی و جایگاه و نقش ایران در امور ترانزیت پیشنهاد کرد: اکوادور ضمن مطالعه و بررسی مسیرهای مواصلاتی و با درنظر گرفتن حمل و نقل ترکیبی از طریق دریایی، ریلی، جادهای از جایگاه و ظرفیت ایران برای صادرات محصولات خود به کشورهای آسیای میانه، چین و روسیه استفاده کند.
آخوندی با اشاره به امکانات و زیرساختهای موجود در بنادر خلیجفارس و دریایعمان گفت: در صورتیکه اکوادور علاقهمند باشد، ایران میتواند در بنادر خلیجفارس و بندر چابهار تسهیلات و انبارهایی را جهت صادرات اکوادور به آسیایمیانه در اختیار آن کشور قرار دهد.
وی از همتای اکوادوری خود دعوت کرد تا با سفر به ایران از ظرفیتها و زیرساختهای ایران از نزدیک دیدن کند تا فرصت بهرهبرداری و استفاده از ظرفیتها در چارچوب همکاریهای دوجانبه فراهم شود. وزیر حمل و نقل و امور عمرانی اکوادور با بررسیهای کارشناسانه در آیندهای نزدیک همکاریها با ایران و استفاده از ظرفیتهای آن گسترش یابد.
وی توضیحاتی را درباره وظایف و اختیارات و همچنین ظرفیتهای حمل و نقل آن کشور در حوزههای بنادر، فرودگاهی، جادهای و حمل بار و مسافر ارایه کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.