نایبرییس شورای ملی زعفران گفت: با ادامه روند قاچاق پیاز زعفران در سالهای آتی تولید این محصول به نابودی روبهرو خواهد شد. غلامرضامیری در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به توسعه قاچاق پیاز زعفران و مرگ تدریجی تولید داخل، اظهارکرد: چند سالی است که پیاز زعفران همزمان با فصل کشت محصول از اواخر اردیبهشت […]
نایبرییس شورای ملی زعفران گفت: با ادامه روند قاچاق پیاز زعفران در سالهای آتی تولید این محصول به نابودی روبهرو خواهد شد.
غلامرضامیری در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به توسعه قاچاق پیاز زعفران و مرگ تدریجی تولید داخل، اظهارکرد: چند سالی است که پیاز زعفران همزمان با فصل کشت محصول از اواخر اردیبهشت ماه تا نیمه اول مهرماه توسط قاچاقچیان به افغانستان قاچاق میشود.
وی با بیان اینکه افزایش قاچاق پیاز زعفران بلای جان تولید داخل است، گفت: در حال حاضر ۲۲ استان کشور به سبب مقرون به صرفه بودن هزینهها و بازدهی بالا به تولید این محصول مشغولاند، اما در صورت ادامه روند قاچاق پیاز زعفران بازار صادراتی این محصول را در سالهای آتی از دست خواهیم داد.
میری به فراوانی آب و نیروی انسانی ارزان قیمت در افغانستان برای تولید زعفران اشاره و تصریح کرد: مدیران وزارت جهاد کشاورزی باید راهکارههایی برای جلوگیری از قاچاق پیاز زعفران در فصل برداشت بیندیشند تا تولید این محصول در ایران به فراموشی سپرده نشود.
همچنین علیحسینی، عضو شورای ملی زعفران در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به آغاز فصل برداشت بایستی تشکلها و وزارت جهاد کشاورزی تمهیداتی برای مازاد پیاز زعفران و جلوگیری از قاچاق این محصول در سال زراعی آینده بیندیشند.
وی افزود: با توجه به مازاد پیاز زعفران بایستی بخشی از اراضی را به تولید محصولات دیگر اختصاص یابد تا از قاچاق محصول و درنهایت افزایش سطح زیر کشت زعفران در افغانستان جلوگیری به عمل آوریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.