مدیر بازرسی اصناف گفت: کالای قاچاق کشف شده به سازمان اموال تملیکی ارجاع داده میشود و اصناف تنها ناظر بر بازرسی است. به گزارش میزان، حسیندرودیان، در رابطه با طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح توزیع، اظهارکرد: بازرسان و مسؤولان اصناف در این طرح تنها ناظر بر کار هستند و کاشفان از سوی دیگر […]
مدیر بازرسی اصناف گفت: کالای قاچاق کشف شده به سازمان اموال تملیکی ارجاع داده میشود و اصناف تنها ناظر بر بازرسی است.
به گزارش میزان، حسیندرودیان، در رابطه با طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح توزیع، اظهارکرد: بازرسان و مسؤولان اصناف در این طرح تنها ناظر بر کار هستند و کاشفان از سوی دیگر نهادها همچون نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، بانک مرکزی، شرکت دخانیات، شیلات و… مأمور میشوند.
وی با بیان اینکه تا به این لحظه آماری از کشف محصول قاچاق در اختیار اصناف قرار نگرفته است، افزود: در رابطه با عطاری و فروشندگان تجهیزات پزشکی، بررسیهایی در سطح شهر صورت گرفته که مورد خاصی دیده نشده و در پی اعلامهای قبلی مبنی بر جمعآوری کالای قاچاق، میزان محصولات قاچاق در سطح توزیع به شدت کاهش یافته است.
درودیان تأکیدکرد: برای ورود به بازار طلا و جواهر با اتحادیه مربوطه جلسات متعددی برگزار شده و در بازرسیها بهطور حتم از کارشناسان این اتحادیه استفاده میشود اما هنوز به جمعبندی نهایی در این رابطه دست پیدا نشده است.
وی در انتها گفت: با کشف کالای قاچاق فروشنده ۲۴ ساعت فرصت دارد که فاکتور خود را ارایه دهد که در صورت ارایه نشدن فاکتور رسمی کالا به سازمان اموال تملیکی و پرونده به مراجع قانونی ارجاع داده خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.