حملات سایبری، اینترنت آمریکا را مختل کرد

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری حملات سایبری، اینترنت آمریکا را مختل کرد هکر‌‌ها با اجرای حملات پیچیده و دامنه‌دار علیه زیرساخت‌های اینترنت در آمریکا دسترسی مردم این کشور به ده‌ها سایت پرطرفدار را برای ساعت‌های متمادی غیرممکن کردند. به گزارش مهر به نقل از رویترز، دسترسی مردم این کشور به سایت‌هایی مانند توئیتر، پی‌پال، نتفلیکس، […]

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری

حملات سایبری، اینترنت آمریکا را مختل کرد

هکر‌‌ها با اجرای حملات پیچیده و دامنه‌دار علیه زیرساخت‌های اینترنت در آمریکا دسترسی مردم این کشور به ده‌ها سایت پرطرفدار را برای ساعت‌های متمادی غیرممکن کردند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، دسترسی مردم این کشور به سایت‌هایی مانند توئیتر، پی‌پال، نتفلیکس، اسپاتیفای و غیره برای ساعت‌های متمادی در روز جمعه ناممکن شد.

این حملات با نصب یک بدافزار موسوم به Mirai بر روی وب کم‌ها، ابزار ضبط داده‌های دیجیتال و …. صورت گرفت و ثبات جهانی اینترنت را به‌طور جدی در معرض خطر قرارداد.

هدف اصلی این حملات شرکت Dyn در New Hampshire بوده است که زیرساخت‌های اینترنت را مدیریت می‌کند و وظیفه مسیردهی این ترافیک را بر عهده دارد.

مهاجمان با سوءاستفاده از صد‌‌ها هزار ابزار و وسیله متصل به اینترنت که قبلاً به بدافزار Mirai آلوده شده بودند، ترافیک بی‌سابقه‌ای بر روی سایت‌های هدف ایجاد کردند تا کاربران نتوانند به آن‌‌ها دسترسی پیدا کنند. با این کار دسترسی به این سایت‌ها ابتدا در شرق آمریکا و سپس در کل این کشور و بخش‌هایی از اروپا مختل شد.

کایل یورک مدیر استراتژی شرکت Dyn، حملات یادشده را پیچیده و چالش‌برانگیز توصیف کرده و تحقیقات وزارت امنیت داخلی آمریکا و پلیس فدرال آمریکا در این زمینه در جریان است.

حملات هکری قبلی مشابه این توسط رسانه‌های آمریکایی به روسیه نسبت داده شده و این بار نیز رسانه‌های مذکور انگشت اتهام را به سمت روسیه دراز کرده و مدعی هستند هدف نهایی از این اقدامات ایجاد اختلال در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست. در تقریباً تمامی ایالات این کشور رأی دادن با استفاده از اینترنت برای نظامیان و افراد خارج از آمریکا مجاز است.

در جریان این حملات برخی رسانه‌های مشهور آمریکایی مانند سی‌ان‌ان، مشبل، نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، یلپ، برخی سایت‌های میزبانی شده توسط آمازون و… هم غیرقابل دسترس شدند.

حملات مذکور از نوع distributed denial-of-service attack یا DDoS بوده است. در جریان این حملات با ایجاد ترافیک مصنوعی شدید بر روی سایت‌های هدف از دسترسی کاربران به آن‌‌ها جلوگیری می‌شود.

 

کارشناسان امنیتی مدت‌هاست که در مورد پیامدهای امنیتی خطرناک همه گیرشدن اینترنت اشیا هشدار می‌دهند. با گسترش ابزار متصل به اینترنت و با توجه به امنیت پایین بسیاری از این ابزار می‌توان آن‌‌ها را در قالب شبکه‌های منسجم به پایگاهی برای مختل کردن کل اینترنت مبدل کرد.