معاون امور معادن و صنایعمعدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی گفت: نمک دریاچه ارومیه فرصتی برای فعالیتهای اقتصادی است. به گزارش ایسنا، عبدالحمید سرتیپی در جمع اصحاب رسانه با اشاره به املاح تبخیری و اقتصادی دریاچه ارومیه اظهارکرد: بررسیها و برآوردهای اولیه نشان میدهد که هماینک ۱۴ میلیارد تن نمک در دریاچه ارومیه […]
معاون امور معادن و صنایعمعدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی گفت: نمک دریاچه ارومیه فرصتی برای فعالیتهای اقتصادی است.
به گزارش ایسنا، عبدالحمید سرتیپی در جمع اصحاب رسانه با اشاره به املاح تبخیری و اقتصادی دریاچه ارومیه اظهارکرد: بررسیها و برآوردهای اولیه نشان میدهد که هماینک ۱۴ میلیارد تن نمک در دریاچه ارومیه وجود داشته و اگر تمامی دریاچههای مشابه آن در تمامی دنیا بررسی شود مشاهد میشود که در این زمینه فعالیتهای اقتصادی بسیاری با مهار مسایل زیستمحیطی انجام شده است.
وی افزود: هماکنون بسیاری از شرکتهای بزرگ جهان در این زمینه درآمدزایی داشته و بنابراین نباید اشخاص مختلف نمک دریاچه را به صورت خام برداشت کرده و به فروش برسانند چون براساس مطالعات و اطلاعاتی سازمان زمینشناسی، اگر در این زمینه فعالیت کرده و چند شرکتهای هلدینگ وارد کار شوند و علاوه بر آن، سازمان محیطزیست نیز در این زمینه همکاری کند به یقین سبب شکوفایی اقتصاد استان و احیای دریاچه ارومیه میشود.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: با توجه به اینکه دولت همواره نمیتواند از منابع ملی برای احیای دریاچه ارومیه استفاده کند، پس میتوان از اقتصاد دریاچه برای احیای آن استفاده کرده و به یقین این کار نیز امکانپذیر است.
سرتیپی با تأکید بر ظرفیت عظیم آهن در سطح استان بیانکرد: هماکنون ذخایر آهن استان ۱۶ میلیون تن رسیده است که اگر بتوان مطالعات ژئوفیزیک هوایی را در رابطه با آن انجام داد به یقین میتوان شاهد گسترش صنایع فولاد در آذربایجانغربی بود.
وی با ابراز تأسف از اینکه بر روی منابع فلزی استان مطالعات ناچیزی انجام شده است، گفت: این خود یکی از بزرگترین مشکلات آذربایجانغربی است و در این باره حدود ۴۴۰ معدن استان در حال بهرهبرداری بوده که ۸۷ درصد آن مصالح سنگی است.
سرتیپی با اشاره به اینکه تاکنون تنها ۷ درصد ذخایر فلزی استان مطالعه و شناسایی شده است، اظهارداشت: بنابراین سیاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، هدایت سرمایهگذاران داخلی و خارجی به سمت صنایع فلزی است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانغربی افزود: بیشک اگر اکتشافات سیستماتیکی مناسبی در این رابطه انجام یابد بیشک پوسته آذربایجانغربی از جمله استانهایی است که میتواند حرفهای بسیاری برای توسعه صنایع مختلف داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.