مدیرعامل شرکت نفت لایه نفتی پارسجنوبی قطعاً به مناقصه میرود مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه شرکت مرسک تنها شرکتی نیست که برای توسعه لایه نفتی پیشنهاد داده است گفت: تولید ۳۵ هزار بشکهای نفت خام از لایه نفتی تا بهمن ماه محقق میشود. علیکاردر در گفتوگو با فارس با اشاره به […]
مدیرعامل شرکت نفت
لایه نفتی پارسجنوبی قطعاً به مناقصه میرود
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه شرکت مرسک تنها شرکتی نیست که برای توسعه لایه نفتی پیشنهاد داده است گفت: تولید ۳۵ هزار بشکهای نفت خام از لایه نفتی تا بهمن ماه محقق میشود.
علیکاردر در گفتوگو با فارس با اشاره به تولید نفت از لایه نفتی پارسجنوبی گفت: ما ابتدا کار تولید را خودمان شروع میکنیم بهطوری که تا بهمن ماه به تولید ۳۵ هزار بشکه در روز خواهیم رسید و بعد پیشنهادهای شرکتهای خارجی را برای توسعه لایه نفتی بررسی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه آیا فقط شرکت مرسک دانمارک برای توسعه لایه نفتی پیشنهاد داده است تصریح کرد: خیر. شرکتهای خارجی دیگری هم پیشنهاد دادهاند و به همین دلیل توسعه لایه نفتی قطعاً به مناقصه خواهد رفت.
این در حالی است که غلامرضا منوچهری اخیراً در جمع خبرنگاران با اشاره به مذاکرات انجام گرفته با شرکت «مرسک» دانمارک برای مشارکت در فاز دوم توسعه لایه نفتی پارسجنوبی، گفته است: استفاده از فناوریهای روز و حفاری افقی با توجه به سنگین بودن نفت لایه نفتی پارسجنوبی از مهمترین سناریوهای توسعهای این میدان مشترک نفتی با قطر است.
معاون امور مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران با اعلام اینکه این فناوریها در اختیار شرکتهای بینالمللی است، تصریح کرد: نفت این میدان سنگین است و شرکتها باید از همان ابتدا روشهای IOR و EOR برای توسعه لایه نفتی پارسجنوبی استفاده کنند.
این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه هم اکنون حفاری ۳۰۰ حلقه چاه در لایه نفتی پارسجنوبی در دستور کار قرار دارد، بیان کرد: توسعه فاز دوم لایه نفتی از جمله اولویتهای وزارت نفت بوده که در قالب قراردادهای جدید نفتی توسعه خواهد یافت.
منوچهری با اشاره به مذاکره با شرکت دانمارکی (مرسک) برای توسعه این لایه نفتی در فاز دوم توسعه هم توضیح داد: مذاکرات در حال انجام است اما هنوز به قطعیت نرسیدهایم اما به نظر میرسد این شرکت دانمارکی از جمله شرکتهای قوی برای توسعه لایه نفتی پارسجنوبی است.
معاون شرکت ملی نفت با بیان اینکه قطر هم اکنون ۳۰۰ حلقه چاه برای برداشت از لایه نفتی حفاری کرده است، خاطرنشان کرد: ایران باید حداقل دو سوم این میزان را حفاری کند تا بتوانیم در یک دوره طولانی ۲۰ ساله تولید از لایه نفتی را به ۲۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهیم.
به گفته این مقام مسؤول مطالعات اخیر که بر روی میزان ذخایر لایه نفتی پارسجنوبی انجام دادهایم، نشان میدهد که میتوانیم نزدیک به این عدد از میدان مشترک برداشت کنیم.
همچنین اخیراً بحثهایی از مذاکره شرکت مرسک با شرکت پتروایران به منظور مشارکت ۱۰ درصدی برای حضور در لایه نفتی پارس مطرح شده است اما هنوز مقام رسمی این موضوع را تأیید و یا تکذیب نکرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.