قارچ گران‌قیمتی که عاشق آتش است

قارچ‌های مورل از نظر غذایی بسیار باارزش‌ هستند و مورد علاقه سرآشپز‌ها و محققان صنایع غذایی قرار دارند، اما فکر می‌کنید بهترین مکان برای جمع کردن این قارچ‌‌ها کجاست؟ به گزارش ایسنا، مطالعه جدیدی که در مجله «اکولوژی و مدیریت جنگل»(Forest Ecology and Management) به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که این قارچ‌‌ها بلافاصله بعد […]

قارچ‌های مورل از نظر غذایی بسیار باارزش‌ هستند و مورد علاقه سرآشپز‌ها و محققان صنایع غذایی قرار دارند، اما فکر می‌کنید بهترین مکان برای جمع کردن این قارچ‌‌ها کجاست؟

به گزارش ایسنا، مطالعه جدیدی که در مجله «اکولوژی و مدیریت جنگل»(Forest Ecology and Management) به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که این قارچ‌‌ها بلافاصله بعد از آتش‌سوزی در مناطق جنگلی رشد می‌کنند.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که آتش رشد قارچ‌های مورل را تحریک می‌کند. این اولین‌بار است که این مسأله توسط دانشمندان بررسی شده است.

منطقه نوادا عمدتاً به دلیل شرایط علفزار و خشکی‌های منظم مستعد آتش‌سوزی است. در طول چند سال اخیر آتش‌سوزی در دامنه‌های کوهستانی این منطقه افزایش رو به رشدی داشته است که خبر بدی برای دوستداران اقلیم زمین و برای ساکنان مناطق کوهستانی محسوب می‌شود.

هر پوند قارچ خشک ۷۵ دلار ارزش دارد.

 

این مسأله که چرا این قارچ‌های باارزش بعد از هر آتش‌سوزی به این شکل گسترش پیدا می‌کنند هنوز در حال بحث و بررسی است.