فریال مستوفی گفت: الان متأسفانه ما به غلط اسم فاینانس را گذاشتهایم سرمایهگذاری در حالی که فاینانس یعنی وامگیری و این سرمایهگذاری نیست. رییس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران در گفتوگو با سایت اتاق تهران نسبت به برخی از قراردادهای خارجی جدیدی که بسته شده است و در آنها به صورت انحصاری عمل شده […]
فریال مستوفی گفت: الان متأسفانه ما به غلط اسم فاینانس را گذاشتهایم سرمایهگذاری در حالی که فاینانس یعنی وامگیری و این سرمایهگذاری نیست.
رییس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران در گفتوگو با سایت اتاق تهران نسبت به برخی از قراردادهای خارجی جدیدی که بسته شده است و در آنها به صورت انحصاری عمل شده هشدار میدهد.
عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران میگوید: من نگران هستم وقتی در یک زمینه به خصوص چندین شرکت معتبر در کشورهای مختلف وجود دارد که اینها میتوانند با یکدیگر رقابت بکنند و همه میتوانند از خط اعتباری استفاده کنند؛ امضا قرارداد و بستن تفاهمنامه ما با یک شرکت خاص چه معنی دارد؟
مستوفی با بیان اینکه این عملکرد اشتباه است، باید رقابت ایجاد کنیم و بعد بهترین را از نظر فنی و مالی بسنجیم و بعد قرارداد و تفاهمنامه امضا کنیم، گفت: باید ما برای پروژههای ویژه مناقصه و مزایده برگزار کنیم تا شرکتهای بینالمللی برای حضور رقابت کنند و بعد به بهترین گزینه پروژه واگذار شود نه اینکه بدون جمعبندی و ایجاد رقابت قراردادی را امضا کنیم و انحصار ایجاد کنیم.
رییس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق ایران با نام نبردن از این شرکتها و قراردادها گفت: باید در رویه شکل گرفته تجدید نظر صورت گیرد و در زمان امضا قرارداد حواسمان به امتیازهایی که میدهیم و میگیریم باشد و تنها به فکر بستن صرف قرارداد نباشیم. اهمیت بستن یک قرارداد خارجی فقط به بستن آن نیست بلکه جزییات قرارداد است که اهمیت دارد.
مستوفی در ادامه با اشاره به اشتیاق بسیاری از کشورهای خارجی از جمله اروپاییها و آسیاییها برای حضور و سرمایهگذاری در ایران میگوید: شرکتهای خارجی باید به سرمایهگذاری مستقیم در کشور تشویق شوند و نه فاینانس. الان متأسفانه ما به غلط اسم فاینانس را گذاشتهایم سرمایهگذاری در حالی که فاینانس یعنی وامگیری و این سرمایهگذاری نیست بنابراین ما باید اروپاییها، چینیها و… را به سرمایهگذاری مستقیم تشویق کنیم نه اینکه به ما وام بدهند، توجه داشته باشید وقتی فاینانس صورت میگیرد یعنی به ما جنس میفروشند.
به گفته وی باید در کشور شرایطی به وجود بیاید که سرمایهگذاری مستقیم تسهیل شود و سرمایهگذاران به گونهای حمایت شوند که تشویق به سرمایهگذاری شوند و ایران را به عنوان مقصد خود انتخاب کنند، زیرا الان سرمایهگذاری و جذب آن خود یک صنعت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.