موانع زیاد تجاری‌سازی دستاوردهای علمی در ایران

رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با اشاره به موانع موجود در مسیر تجاری‌سازی دستاوردهای علمی گفت: تا زمانی که تحقیقات در فاز آزمایشگاهی قرار دارند همه به آن افتخار می‌کنند ولی با تجاری‌سازی آن موانع زیادی ایجاد می‌شود. به گزارش ایسنا، بهزاد قره‌یاضی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای تجاری‌سازی فناوری […]

رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با اشاره به موانع موجود در مسیر تجاری‌سازی دستاوردهای علمی گفت: تا زمانی که تحقیقات در فاز آزمایشگاهی قرار دارند همه به آن افتخار می‌کنند ولی با تجاری‌سازی آن موانع زیادی ایجاد می‌شود.

به گزارش ایسنا، بهزاد قره‌یاضی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای تجاری‌سازی فناوری جهاد دانشگاهی با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه افزود: جهاد دانشگاهی یک نهاد برآمده از انقلاب است و یکی از ثمره‌های مبارک مدیریت جهادی است.

وی با اشاره به دستاوردهای ۳ دهه جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی علاوه بر حوزه‌های علمی، در عرصه‌های تولیدات فرهنگی، آموزشی، اشتغال و تربیت مدیران ارشد بسیار موفق عمل کرده است.

وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشناسازی مسؤولان با دستاوردهای این نهاد انقلابی ذکر کرد و ادامه داد: این نمایشگاه هرچند که تعداد بازدیدکنندگان کمی دارد ولی از لحاظ کیفی اثرات زیادی بر روی مسؤولان خواهد داشت.

قره‌یاضی با تأکید بر این‌که این نمایشگاه حلقه مفقوده تحقیق و توسعه و تجاری‌سازی است، اظهار کرد: یکی از افتخارات کشور ما این است که رهبری داریم که به مسایل علمی و تحقیقاتی توجه خاص دارند و بازدید ایشان از مراکز تحقیقاتی چون رویان این امر را نشان می‌دهد.

رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با اشاره به موانع پیش‌روی تجاری‌سازی دستاوردهای علمی یادآور شد: تا زمانی که تحقیقات در فاز آزمایشگاهی و تدوین مقالات علمی است همه به آن افتخار می‌کنیم ولی آنجایی که می‌خواهیم یافته‌های علمی را تبدیل به تجاری‌سازی کنیم مشکلات زیادی ایجاد می‌شود.

 

قره‌یاضی با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهی برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی اضافه کرد: این نهاد اقدامات مؤثری در این حوزه انجام داده است ضمن آن‌که توانسته است تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را جذب مراکز تحقیقاتی خود کند.