جان مکآفی، مؤسس شرکت امنیتی مکآفی که به علت ارتکاب برخی جرایم شخصی مدتها تحت پیگرد قضایی بوده، هک شدن شبکه رایانهای کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات آمریکا را به گردن ایران انداخته است. به گزارش فارس به نقل از سیاساو آنلاین، در حالی که در ماههای اخیر این حملات و حملات مشابه […]
جان مکآفی، مؤسس شرکت امنیتی مکآفی که به علت ارتکاب برخی جرایم شخصی مدتها تحت پیگرد قضایی بوده، هک شدن شبکه رایانهای کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات آمریکا را به گردن ایران انداخته است.
به گزارش فارس به نقل از سیاساو آنلاین، در حالی که در ماههای اخیر این حملات و حملات مشابه به دولت روسیه نسبت داده شده بود، حالا منابع خبری آمریکایی پای ایران و کرهشمالی را هم به میان کشیدهاند.
مکآفی مدعی است منابعی که وی در بخش تاریک و زیرزمینی وب دارد، معتقدند هک کمیته ملی دموکراتیک کار ایران بوده و وی نیز قطعاً با این امر موافق است. رسانههای امریکایی برای اثبات ادعای خود در این زمینه به نقل نمونههایی از توانمندی هکرهای ایرانی در زمینه هدایت کاربران سایت توئیتر به آدرسی دیگر در سال ۲۰۰۹ و هک کردن وزارت دادگستری آمریکا در ابتدای سال ۲۰۱۶ پرداختهاند.
مکآفی در توضیح انگیزههای ایرانیان برای این کار گفته است: «آنها ترامپ را نیرویی بیثبات کننده در درون آمریکا میدانند و لذا مایل به ریاست جمهوری وی هستند.»
وی در پاسخ به این سؤال که چرا روسیه را در این کار دخیل نمیداند، گفته است: اگر همه شواهد روسیه را مقصر نشان دهد، پس با قاطعیت صددرصد باید گفت که کار روسها نیست. هر کسی که توانایی انجام چنین اقدامهای هکری پیچیدهای را داشته باشد میتواند با تلاش کمتری ردپای خود را مخفی کند یا کاری کند که به نظر برسد هک کردن کار افراد دیگری است. در دنیای امنیت سایبر همه میدانند که ابزار شناسایی عوامل هک به شدت غیرمؤثر هستند.
گاهی این ابزار به درستی یک بچه ۱۵ ساله را عامل هک میدانند. مثل پسربچهای که کمتر از یک سال قبل افبیآی را هک کرد. اما آنها برای شناسایی گروههای بزرگ و پیچیده هکری مانند گروههایی که دولت روسیه اداره میکند، کاملاً غیرمؤثر هستند.
مکآفی در پاسخ به سؤالی درمورد عامل حمله هکری به شرکت Dyn که روز جمعه دسترسی به دهها سایت مشهور را ناممکن کرد، گفت: کارشناسان بخش تاریک وب کرهشمالی را مسؤول این حمله میدانند. وی بخشی موسوم به اداره ۱۲۱ را عامل این حمله معرفی کرد. این نهاد جنگ سایبری کره شمالی محل فعالیت تقریباً ۲۰۰۰ هکر مورد حمایت دولت است. به گفته مکآفی این نهاد دولتی توانایی چنین کاری را دارد و آنها با ردگم کردن تلاش کردهاند این کارها را به روسیه و چین یا گروههایی در داخل آمریکا نسبت بدهند. این ادعاها توسط منابع مستقل تأیید نشده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.