عضو کمیسیون عمران مجلس شهرداری در مسأله ساخت و سازها تنها به مسایل مالی میپردازد عضو کمیسیون عمران مجلس از بیتوجهی به موضوع معماری ایرانی– اسلامی در برنامه پنجم توسعه انتقاد کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد این موضوع در برنامه ششم توسعه گنجانده شود. عبدالکریمحسینزاده با انتقاد از اینکه معماری ایرانی-اسلامی از جمله موضوعات […]
عضو کمیسیون عمران مجلس
شهرداری در مسأله ساخت و سازها تنها به مسایل مالی میپردازد
عضو کمیسیون عمران مجلس از بیتوجهی به موضوع معماری ایرانی– اسلامی در برنامه پنجم توسعه انتقاد کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد این موضوع در برنامه ششم توسعه گنجانده شود.
عبدالکریمحسینزاده با انتقاد از اینکه معماری ایرانی-اسلامی از جمله موضوعات فراموش شده در کشور است، تصریح کرد: هر چند مقرر شد طرح جامع معماری شهرسازی ایرانی–اسلامی در برنامه پنجم توسعه گنجانده شود اما متأسفانه نسبت به این مهم غفلت شد و علاوه بر این در برنامه ششم توسعه هم جزو پیشنهادات نبوده است؛ البته تلاش خواهیم کرد این موضوع در برنامه ششم توسعه گنجانده شود.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی از نبود نظارت و عدم رعایت الگوی ایرانی–اسلامی در ساخت و سازها انتقاد کرد و افزود: متأسفانه با بیتوجهی نسبت به الگوی ایرانی–اسلامی در ساخت و سازهای شهری، شهرهای کشور فاقد هویت ایرانی–اسلامی شدهاند، زیرا سیما و نمای بیرونی و درونی خانهها که باید مبین و نشانه یک هویت خاص شهری باشد به سرعت در حال از بین رفتن است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه دو عامل مهم در بیتوجهی نسبت به هویت تاریخی ایرانی–اسلامی در ساخت و سازها و معماری شهری مؤثر است، تصریح کرد: هیچ تلاشی در راستای حفظ معماری ایرانی–اسلامی نشده است و نوع مداخلاتمان هم در مبحث بهسازی، بازسازی، احیا و نوسازی جای بحث دارد.
حسین زاده با تأکید بر اینکه شاخصهای اساسی در ساخت و سازهای شهری رعایت نمیشود، یادآور شد: راهکار توجه به رعایت اصول معماری ایرانی–اسلامی در ساخت و سازهای شهری الزامات قانونی و نظارت قانونی محکم است تا این انحراف مسیری که در شهرسازی و معماری کشور به وجود آمده مجدداً به مسیر خود برگرد؛ باید روی برگههای ساخت و ساز و همچنین مجوزهای ساخت و ساز شاخص تعریف کرده اجازه ندهیم معماران و متولیان از این شاخصها عدول نمایند.
وی با تأکید بر اینکه باید مراحل مختلف ساخت و اجرای سازههای شهری مورد نظارت دقیق قرار گیرد، گفت: این مراحل باید طبق دستورالعمل و قواعد شهرسازی باشد و اصول و هویت معماری ایرانی-اسلامی را مدنظر قرار دهیم یعنی به پیمانکار در ابتدای امر مجوز ساخت و پروانه ندهیم تا این مشکل رفع شود.
نماینده مرد نقده و اشنویه در مجلس دهم، با انتقاد از اینکه شهرداری در مسأله ساخت و سازها تنها به مسایل مالی میپردازد، تصریح کرد: باید موضوع رعایت الگوی معماری ایرانی–اسلامی در صدر موضوع ساخت و ساز باشد؛ در اکثر کشورهای دنیا موضوعات مالی در ساخت و سازها آخرین گزینه است و اولین گزینه آنها توجه به هویتهای شهری، جمعی و اجتماعی است؛ در حالیکه معماری ایرانی–اسلامی بخش عظیمی از هویت جمعی کشور ما است اما متأسفانه به این موضوع اساسی که مانایی و ماندگاری تاریخ هویت و شناسنامه کشورمان است توجهی نمیشود.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: علاوه بر تلاش برای گنجاندن طرح جامع معماری شهرسازی ایرانی–اسلامی در برنامه ششم توسعه باید در جهت تنظیم و تدوین قوانین الزامآور برای شهرداریها، سازمان شهرداریها و حوزههای مجری امر و ناظر واقعی حتی سازمان نظام مهندسی گام برداریم.
*****************************
مفسدان اقتصادی در انظار ملت خوار و خفیف شوند
نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت: نگرانی مردم نجیب ایران حتی گرانی، رکود و مفاسد اخلاقی و نیست، اینها معلول است، علت کجاست؟ شرایط به گونهای است که واجب است دردی از مردم دوا کنیم و گرهای از مشکلاتشان بگشاییم.
به گزارش ایسنا، زهراسعیدی در نطق میان دستور مجلس گفت: چرا به خانه ملت آمدهایم و چرا وکیل مردم شدهایم و چه وظیفه مهمی داریم؟ دوران آزمون خطا تمام شده است. مردم کی باید طعم شیرینیهای انقلاب را بچشند؟ درست است که استکبار جهانی همواره دردسرهای زیادی برایمان به وجود آورده است اما آیا حق داریم ضعفها و سوءاستفادههایی که موجب نارضایتیها مردم شده را به گردن دیگران بیندازیم؟
وی مردم از کمبودها و مشکلات طبیعی نگران نیستند و حتی سختی شعبابوطالب را هم تحمل میکنند و فرزندانشان را برای حفظ انقلاب به آن سوی مرزها میفرستند. نگرانی مردم نجیب ایران حتی گرانی، رکود و مفاسد اخلاقی و نیست، اینها معلول است، علت کجاست؟ شرایط به گونهای است که واجب است دردی از مردم دوا کنیم و گرهای از مشکلاتشان بگشاییم. اول باید از خودمان یعنی مجلس شروع کنیم. آیا مجلس واقعاً قوانین کامل و جامعی در راستای رفع مشکلات تدوین و بر اجرای آن نظارت کافی داشته است؟ اگر چنین است ریشه مفاسد اقتصادی کجاست؟ عوامل مفاسد باید شناسایی، به مردم معرفی شوند و در انظار ملت خوار، خفیف و ذلیل شوند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تحقق اقتصاد مقاومتی را نیازمند عزم ملی و جلوداری قوه مجریه دانست و خاطرنشان کرد: اگر نفتمان را نخرند، ظرفیتهای دیگری هم داریم که اگر به آنها تکیه کنیم، نیازی به بیگانگان نداریم. جوانان، بزرگترین ظرفیت کشور هستند. از سمت جوانان فریاد میزنم «بیکاری، بیکاری و بیکاری» باید فکری برای اشتغال جوانان کرد. بالاخره اینگونه نمیشود، جوانان چگونه زندگی کنند؟
نماینده مردم مبارکه در مجلس تأکید کرد: در اقتصاد مقاومتی اولویت با راهاندازی کارگاهها و صنایع کوچک، کارخانجات تعطیل شده و ایجاد فرصتهای جدید شغلی است. آیا خرید هواپیماهای پهنپیکر که فقط ۳ درصد مردم از آن استفاده میکنند، اولویت دارد یا اشتغال و بیکاری جوانان؟ اینگونه نمیتوان پیش برد. نسخه خودکفایی در صنعت موشکسازی بهترین الگو برای خودکفایی در صنایع دیگر است به شرطی که تفکر «ما میتوانیم» حاکم شود.
سعیدی با یادآوری عزم مردم و مسؤولان ژاپنی بعد از جنگ جهانی دوم، گفت: وقتی ژاپنیها زیر بار ذلت نرفتند، ما چرا؟ ما که مولایمان حسینبنعلی (ع) فرمود «هیهاتمناالذله».
وی از دولت خواست تیم اقتصادیاش را تقویت کند، از بیگانگان قطع امید کند و از گذشته عبرت بگیرد و در سال پایانی مذاق مردم را شیرین کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.