ایجاد اشتغال و حمایت از نخبگان ایرانی در خارج

توسط بنیاد ملی نخبگان صورت می‌گیرد ایجاد اشتغال و حمایت از نخبگان ایرانی در خارج معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان گفت: نخبگانی که در خارج کشور تحصیل کرده‌اند می‌توانند با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سال در یکی از مراکز پژوهشی فعالیت کنند. به گزارش مهر، آریا الستی […]

توسط بنیاد ملی نخبگان صورت می‌گیرد

ایجاد اشتغال و حمایت از نخبگان ایرانی در خارج

معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان گفت: نخبگانی که در خارج کشور تحصیل کرده‌اند می‌توانند با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سال در یکی از مراکز پژوهشی فعالیت کنند.

به گزارش مهر، آریا الستی در حاشیه هشتادوچهارمین جلسه شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران گفت: بنیاد ملی نخبگان برنامه دارد تا در مناظره‌ها و کرسی‌های آزاداندیشی که در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود مشارکت کند بنابراین تاکنون از ۱۲۰ مناظره و کرسی آزاداندیشی حمایت کرده است.

وی با بیان این‌که در بنیاد ملی نخبگان ۳ نوع نشست نخبگانی برگزار می‌شود، افزود: نشست نخبگان با مسؤولان کشوری، نشست میان نخبگان و مستعدین و نشست استعدادهای برتر از جمله این نشست‌هاست که در سال ۹۴، ۱۳۰ نشست و در سال ۹۵، ۷۰ نشست برگزار شده است.

معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان اجرای طرح خیرین را از دیگر برنامه‌های این نهاد عنوان کرد و گفت: باید برنامه‌ریزی شود که جامعه خیرین کشور با مسأله حمایت از استعداد‌‌ها و فعالیت‌های نخبگانی در کشور آشنا شود.

الستی تأکید کرد: با کمک خیرین ۵ جایزه برای نخبگان و استعدادهای برتر در ۳ استان بوشهر، مازندران و خوزستان طراحی و اجرا می‌شود.

وی عنوان کرد: همچنین با کمک خیرین در استان‌های قزوین، فارس و یزد ۳ صندوق و انجمن خیریه با هدف حمایت از استعدادهای برتر و نخبگان تشکیل شده است.

معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان برگزاری اردوهای جهادی را یکی دیگر از برنامه‌های این نهاد اعلام کرد و گفت: نخبگان با حضور در اردوهای جهادی می‌توانند با مسایل و مشکلات کشور آشنا شوند و درصدد رفع آن‌‌ها برآیند.

الستی اضافه کرد: تاکنون هزار نفر از استعدادهای برتر و نخبگان کشور در اردوهای جهادی شرکت کردند که حدود ۸۰۰ نفر از این افراد برای اولین بار بوده که در این اردو‌‌ها حاضر شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در خصوص توجه به مسایل فرهنگی نخبگان و آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با مسایل کشور برنامه داریم اردوهای جهادی را به صورت تخصصی‌تر برگزار کنیم.

معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برنامه‌های این بنیاد برای ماندگاری نخبگان در کشور گفت: نخبگان و استعدادهای برتری که در خارج از کشور تحصیل کرده‌اند می‌توانند با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک سال در یکی از مراکز پژوهشی کشور مشغول به فعالیت شوند و هزینه فعالیت این افراد از سوی این دو نهاد تأمین خواهد شد.

 

الستی تأکید کرد: با اجرای این طرح بسیاری از نخبگان و استعدادهای برتر کشور که خارج از ایران زندگی می‌کنند با مسایل کشور آشنا می‌شوند و ماندگاری آن‌‌ها در کشور بیش‌تر خواهد شد.