کشتارگاهی سنتی با نامی صنعتی!

پیمانکار کشتارگاه صنعتی بجنورد افشا کرد کشتارگاهی سنتی با نامی صنعتی! پیمانکار کشتارگاه صنعتی بجنورد گفت: کشتارگاه شهر بجنورد نام صنعتی را به دوش می‌کشد اما تمام کار‌‌ها در این محل به صورت سنتی انجام می‌شود. ابراهیم ملک‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که توسعه این کشتارگاه نیازمند رفع بسیاری از نواقص دارد […]

پیمانکار کشتارگاه صنعتی بجنورد افشا کرد

کشتارگاهی سنتی با نامی صنعتی!

پیمانکار کشتارگاه صنعتی بجنورد گفت: کشتارگاه شهر بجنورد نام صنعتی را به دوش می‌کشد اما تمام کار‌‌ها در این محل به صورت سنتی انجام می‌شود.

ابراهیم ملک‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که توسعه این کشتارگاه نیازمند رفع بسیاری از نواقص دارد تا اداره کل دامپزشکی استان مجوز لازم را ارایه دهد، افزود: رفع این نواقص برعهده شهرداری است اما این نهاد هیچ توجهی به آن ندارد. طی چند ماه گذشته مشکلات این کشتار گاه در کارگروه اقتصاد مقاومتی، مطرح و در آنجا به شهرداری فرصت یک ماهه داده شد تا این مشکلات را رفع کند اما این نهاد از آن زمان تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده است.

وی اظهار کرد: در این کارگروه شهرداری بجنورد ملزم شد تا مشکلات موجود در بخش تبدیل ضایعات، تصفیه‌خانه و آب داغ را رفع کند که با رفع این مشکلات دامپزشکی مجوز انجام اقداماتی همچون بسته‌بندی و عمل آوری گوشت را می‌دهد. از سوی دیگر با توسعه بخش‌های این کشتارگاه به جای این‌که شکمبه کثیف به دست مردم برسد شکمبه تمیز و یا حتی کله‌پاچه نیمه‌پخت به مردم این شهر ارایه می‌شود.

ملک‌پور توضیح داد: به شهرداری دستور داده شده است تا دستگاه شکمبه پاک کنی برای این کشتارگاه خریداری کند اما هنوز اقدامی در این خصوص انجام نشده است.

وی با بیان این‌که گازرسانی یکی از مشکلات این واحد است، بیان کرد: با وجود این‌که تمامی هزینه‌ها پرداخت شده است اما هنوز این مشکل پابرجاست، در این مکان آب داغ وجود ندارد تا چاقو‌‌ها با آب داغ شسته و آلودگی‌‌ها پاک شود و از سوی دیگر چربی‌‌ها نیز بدون آب داغ پاک نمی‌شود. به علت وجود این مشکل بر روی بخش‌هایی همچون لوله‌ها مقدار زیادی چربی انباشته شده است.

وی گفت: واحد تبدیل ضایعات یکی دیگر از مشکلات کشتارگاه صنعتی بجنورد است که به علت سوخت‌رسانی نشدن نمی‌توان از آن استفاده کرد. تصفیه‌خانه این واحد با مشکل مواجه است که اگر اداره کل محیط زیست برای بازدید به این مکان مراجعه کند آن را پلمب خواهد کرد.

ملک پور در ادامه با اشاره به این‌که شبانه فنس‌های اطراف کشتارگاه توسط دامداران بریده می‌شود تا سگ‌‌ها برای تغذیه از ضایعات وارد محوطه کشتارگاه شوند، اظهار کرد: شهردار این دستور را داده تا نیم متر دیوار کشی و همچنین از نرده‌های کنده شده اطراف پارک استفاده شود اما سایر کارکنان نسبت به این موضوعات بی‌اهمیت هستند.

وی تصریح کرد: به علت وجود چنین مشکلاتی و توجه نکردن شهرداری به این موضوعات، درخواست فسخ قرارداد را ارایه کرده‌ایم.

 

کشتارگاه صنعتی بجنورد در سال ۸۸ به بهره‌برداری رسید و یکی از اهداف راه‌اندازی آن کشتار دام، صادرات گوشت قرمز و جلوگیری از خروج صادرات دام زنده از استان به سایر استان‌ها بوده است که تاکنون این امر به خوبی انجام نشده است.