اعضای شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز تعیین شدند وزیر نفت طی احکامی ۷ نفر اعضای شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز را از میان کارشناسان برجسته صنعت نفت و اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی منصوب کرد. به گزارش شانا، براساس حکم بیژنزنگنه، وزیر نفت از میان کارشناسان صنعت نفت همایون مطیعی، هاشمباقرپور، […]
اعضای شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز تعیین شدند
وزیر نفت طی احکامی ۷ نفر اعضای شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز را از میان کارشناسان برجسته صنعت نفت و اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی منصوب کرد.
به گزارش شانا، براساس حکم بیژنزنگنه، وزیر نفت از میان کارشناسان صنعت نفت همایون مطیعی، هاشمباقرپور، اسفندیارعلاءالدین و اردشیراسفاری را به عنوان اعضای شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز منصوب کرد.
بهنامصدایی، شهابگرامی و علیرضاطباطبایینژاد هم از میان اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی با توافق با محمدفرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای مدت دو سال به عضویت در شورای عالی مهندسی مخازن نفت و گاز منصوب شدند.
براساس مصوبه مهرماه سال ٩٥ هیأت وزیران، شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز (عالیترین مرجع تخصصی در سطح صنعت نفت) برای ارایه مشاوره فنی-مهندسی در زمینه مخازن نفت و گاز کشور و طرحهای مربوط به نگهداشت تولید از مخازن و یا افزایش بازیافت تشکیل شد.
شورایعالی مهندسی مخازن نفت و گاز از ١٣ عضو تشکیل شده که افزون بر ۷ عضو یاد شده، وزیر نفت (رییس شورا)، معاون نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت، معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و مسؤول ذیربط منابع هیدروکربوری در ستاد شرکت ملی نفت ایران از دیگر اعضای این شورا به شمار میآیند.
هیأت دولت در جلسه ١٤ مهرماه به ریاست اسحاقجهانگیری، معاوناول رییسجمهوری شیوه نامه تشکیل شورای عالی مهندسی مخازن نفت و گاز را تأیید کرد.
با توجه به مسؤولیت شورای عالی مهندسی مخازن نفت در تأیید خط پایه تولید، در این مصوبه، وظایف، ساختار، ترکیب، نحوه انتخاب و تصمیمگیری اعضای شورای عالی مهندسی مخازن نفت که برای مدت دو سال انتخاب و منصوب میشوند، مشخص شد.
حوزه وظایف این شورای عالی، بررسی و اظهارنظر مشورتی و فنی درباره طرحها و راهکارهای پیشنهادی برای بهبود و افزایش و برداشت از مخازن نفت و گاز کشور، ساماندهی توسعه دانش فنی و نیز انتقال فناوری در امور مرتبط با مهندسی مخازن و زمینشناسی نفت، ارزیابی اقدامهای انجام شده در حوزه افزایش تولید و یا بهبود و افزایش برداشت از مخازن نفت و گاز کشور و اظهارنظر مشورتی فنی درباره آنها خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.