احمد مرادعلیزاده گفت: مس جزو صنایع کم تکرارپذیر است و از نظر اقتصادی، فنی و تکنولوژی به حضور سایر شرکتهای بینالمللی نیاز دارد. به گزارش ماین نیوز، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، با بیان اینکه صنعت کشور نیاز به جذب منابع مالی دارد و صنعت مس نیز از این قاعده مستثنی نیست، […]
احمد مرادعلیزاده گفت: مس جزو صنایع کم تکرارپذیر است و از نظر اقتصادی، فنی و تکنولوژی به حضور سایر شرکتهای بینالمللی نیاز دارد.
به گزارش ماین نیوز، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، با بیان اینکه صنعت کشور نیاز به جذب منابع مالی دارد و صنعت مس نیز از این قاعده مستثنی نیست، گفت: شرکتهای بزرگ این صنعت، در همه نقاط دنیا با سرمایهگذاریهای مشترک به شرکتهای محلی وارد شدهاند و توانستهاند بازدهی آنها را با دانش فنی بهتر و برتر و همچنین استفاده از رویههای اجرایی بهروز صنعت را بهبود بخشیده و اقتصادیتر کنند.
مرادعلیزاده با تأکید بر اینکه ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم، تصریح کرد: علاوه بر استفاده از منابع مالی ارزانقیمت و منابعی که در نقاط مختلف دنیا موجود است، علاقهمندیم تا با سرمایهگذاری بتوانیم زیرساختها را اصلاح کرده و پتانسیلهای جدید در این حوزه را کشف کنیم.
وی افزود: طی ایام مذاکرات هستهای کشورهای زیادی برای مذاکره با ما قدم پیش گذاشتهاند و اعلام آمادگی کردهاند که بیش از ۹۰ درصد شرکتها برای محک و ارزیابی به بازار میآیند و وضعیت و زیرساختها و نحوه همکاریهای آینده در زمینه مشارکت و سرمایهگذاری را رصد میکنند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در خصوص وضعیت زیرساختهای کشور بهعنوان یک عامل تأثیرگذار در جذب سرمایهگذاریهای خارجی گفت: بخشی از زیرساختهای ما قوانین و مقررات مربوط به سرمایهگذاریهای خارجی، معادن و حتی قانون کار است که در این قوانین باید بازنگریهای لازم صورت گرفته و بهروز شوند.
وی با بیان اینکه دیدگاه بینیازی از شرکتهای خارجی باید تعدیل شود، تصریح کرد: کشور ما در شرایط کنونی در معرض دگردیسی اساسی در حوزههای کلان فنی و اقتصادی قرار دارد.
مرادعلیزاده با تأکید بر اینکه دگردیسی در حوزه نفت و اقتصاد کشور نیازمند برنامه و دقت بیشتری است گفت: ممکن است ما در یک دوره ۵ تا ۶ ساله نیازمند بیش از ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری در زیرساختها بهخصوص در حوزه نفت، گاز، انرژی، فلزات و IT باشیم.
وی افزود: زمانی که از زیرساخت نام میبریم تفکر غالب به سمت آب، برق، گاز، تلفن و جاده و… میرود، درحالیکه زیرساختهای اصلی به مغزهای نرمافزاری نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در تشریح مغزهای نرمافزاری اظهار داشت: منظور از نرمافزار فقط IT نیست، بلکه منظور نرمافزاری است که بتواند همه چیز را در راستای یک پکیج کامل ارایه کرده و چرخهای یک ماشین پیچیده چندکاره را راه بیندازد.
وی افزود: کشور ما هنوز به این نقطه نرسیده و شرکتهای خارجی برای بررسی و تحلیل به بازار ایران میآیند.
مرادعلیزاده تصریح کرد: شرکتهای خارجی هنوز نمیدانند که اگر با شرکت خاصی در موضوع معینی به توافق رسیدند، آیا قوانین و وزارت اقتصاد و دارایی آن را تأیید خواهد کرد یا نه. زیرساختهای ما هنوز در یک راستا قرار نگرفته است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دگردیسی در حوزه قوانین و زیرساختها مهمترین اصلی است که دولت و مجلس باید در برنامه ششم به آن توجه ویژهای داشته باشند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در پایان گفت: مذاکرات کلی با شرکتهای بینالمللی در حال انجام است و امیدواریم با ایجاد شرایط و سازوکارهای موردنیاز خیلی زود صنایع ما بتوانند از منابع مالی بینالمللی و جذب آن استفاده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.