مدیرعامل سازمان صنایع کوچک شهرکهای صنعتی ایران اعلام کرد معرفی ۶ هزار و ۹۰۱ واحد صنعتی به بانکها برای دریافت تسهیلات معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بانکها با ۶ هزار و ۹۰۱ واحد صنعتی که برای دریافت تسهیلات به آنها معرفی شدهاند، قرارداد امضا کردهاند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی […]
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک شهرکهای صنعتی ایران اعلام کرد
معرفی ۶ هزار و ۹۰۱ واحد صنعتی به بانکها برای دریافت تسهیلات
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بانکها با ۶ هزار و ۹۰۱ واحد صنعتی که برای دریافت تسهیلات به آنها معرفی شدهاند، قرارداد امضا کردهاند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی این سازمان، یزدانی با اشاره به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از طرف مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) گفت تمامی دستگاههای اجرایی مکلف به اجرای فرامین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی هستند و باید همه باهم در کنار هم با توجه به اصل وحدت فرماندهی در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تلاش کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه بررسی مسایل و مشکلات واحدها و شرکتهای خدماتی با اشاره به تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: اکنون همانند شرایط جنگ تحمیلی که عزم ملی و تمامی قوا شرایط جنگ و بحرانهای آن را مدیریت مینمود نیازمند تلاشی جهادگونه و رویکردی مشابه جهت توسعه و شکوفایی اقتصاد و صنعت کشور میباشیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: از ابتدای تأسیس شهرکهای صنعتی (از سال ۱۳۶۴) تا آخر تیرماه سال ۱۳۹۲ مجموعاً تعداد ۳۰ هزار و ۷۶۷ واحد در کل کشور به بهرهبرداری رسیدهاند این در حالی است که بیش از یکچهارم این مقدار تنها در بازه زمانی ۳ سال و دو ماه یعنی از اول مردادماه ۱۳۹۲ تاکنون ۸ هزار و ۷۲ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور به بهرهبرداری رسیده است که نشان از تسهیل و بهبود فضای کسبوکار در این مدت دارد.
وی افزود رتبه شاخص بهبود فضای کسبوکار در ایران بر اساس اعلام بانک جهانی از ۱۵۲ در سال ۲۰۱۳ به ۱۲۰ در سال ۲۰۱۶ ارتقا یافته است.
وی با اشاره به وضعیت حوزه صنعت پس از برجام تشریح کرد: در طول ۱۰ ماه بعد از تصویب برجام در حوزه وزارت صنعت معدن و تجارت ۸۵ تفاهمنامه بینالمللی با سایر کشورها منعقدشده که ۶۰ مورد از آنها به قرارداد منجر و ۳۰ مورد نیز اجرایی شده است و از طرفی صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک نیز در راستای تسهیل در فرایند تأمین مالی صنایع کوچک تاکنون با ۱۳ بانک و مؤسسه مالی توافقنامه همکاری منعقد نموده است و براساس دستور ریاست محترم بانک مرکزی کلیه بانکها موظف به پذیرش ضمانتنامه صندوق هستند.
یزدانی با اشاره به بازدیدی که از واحد صنعتی موفق فرش زاگرس داشته است؛ ادامه داد: این واحد از تسهیلات طرح رونق تولید در جهت تأمین مواد اولیه و افزایش حجم تولید استفاده کرده است؛ و از طرفی صندوق ضمانت صنایع کوچک نیز آمادگی آن را دارد ۶۰ میلیارد ریال ضمانتنامه جهت تضمین تسهیلات موردنیاز واحد مذکور صادر نماید که ۳۰ میلیارد ریال آن برای خرید مواد اولیه و ۳۰ میلیارد ریال برای سرمایه ثابت و توسعه (خرید ماشینآلات) واحد صنعتی لحاظ خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مأموریتهای سازمان صنایع کوچک موضوع تشکیل و توسعه خوشههای کسبوکار است و بهواقع رمز موفقیت و پیشرفت کشورهای توسعهیافته در گرو توجه به خوشههای کسبوکار است.
یزدانی اضافه کرد: در استان کرمانشاه با توجه به مزیتها و پتانسیلهای آن ۱۰ خوشه شناساییشدهاند که یک خوشه توسعهیافته و ۳ خوشه درحالتوسعه میباشند و ۶ خوشه دیگر نیز قابلیت توسعه دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.