امضای موافقت‌نامه مشارکت بین مؤسسه John Wiley & Sons و شرکت تتیس‌اینترنشنال

یک مشارکت بین‌المللی دیگر در پسابرجام امضای موافقت‌نامه مشارکت بین مؤسسه John Wiley & Sons و شرکت تتیس‌اینترنشنال با حضور مدیر توسعه بین‌المللی مؤسسه John Wiley & Sons در سمینار تخصصی قراردادهای واگذاری و مشارکت عمومی‌-خصوصی در دانشگاه تهران، موافقت‌نامه مشارکت بین این مؤسسه و شرکت ایرانی تتیس اینترنشنال به امضا رسید. به گزارش مناقصه‌مزایده […]

یک مشارکت بین‌المللی دیگر در پسابرجام

امضای موافقت‌نامه مشارکت بین مؤسسه John Wiley & Sons و شرکت تتیس‌اینترنشنال

با حضور مدیر توسعه بین‌المللی مؤسسه John Wiley & Sons در سمینار تخصصی قراردادهای واگذاری و مشارکت عمومی‌-خصوصی در دانشگاه تهران، موافقت‌نامه مشارکت بین این مؤسسه و شرکت ایرانی تتیس اینترنشنال به امضا رسید.

به گزارش مناقصه‌مزایده مؤسسه John Wiley & Sons ناشر و تولیدکننده محتوای علمی بین‌المللی شناخته شده‌ای است که تجربه‌ حدود ۲۰۰ ساله در این امور داشته و در نشر علوم و فنون در حوزه‌های علمی-‌فنی-‌پزشکی و بازرگانی فعالیت می‌نماید. بسیاری از دانشمندان مطرح در سطح جهان در لیست نویسندگان این مؤسسه بوده و به عنوان مثال تمامی برندگان جایزه نوبل شیمی در ۱۰ سال گذشته، جزو این فهرست بوده‌اند. این مؤسسه به‌طور معمول با دانشگاه‌های مطرح جهان طرف قرارداد می‌شود، از این رو همکاری شرکت تتیس‌اینترنشنال از بخش خصوصی به عنوان اولین شریک کاری این مؤسسه در ایران در خصوص ارایه محتوای حرفه‌ای و تخصصی، از معدود مواردی است که تاکنون صورت پذیرفته است.

در آیین معرفی محتوای آموزشی آزمون «حرفه‌ای مدیریت پروژه(PMP)»، جناب آقای Aziz TAYYEBI (مدیر توسعه بین‌المللی این مؤسسه و از مدیران اسبق مؤسسه بین‌المللی Ernest & Young) به معرفی اجمالی این مؤسسه پرداخته و سپس با امضای موافقت‌نامه مشارکت، رسماً شرکت تتیس‌اینترنشنال را به عنوان شریک مؤسسه Wiley در ایران در ارایه محتوای آموزشی آزمون (PMP) معرفی نمود.

این آزمون از امتحانات استاندارد مدیریت پروژه بوده که توسط مؤسسه مدیریت پروژه آمریکا (PMI) برگزار می‌گردد. هدف از برگزاری آزمون PMP، اندازه‌گیری دانش داوطلبان در خصوص پیکره دانش مدیریت پروژه و نحوه به‌کارگیری این حوزه‌های دانش و در موقعیت‌های واقعی است. دارنده این مدرک به عنوان فرد متخصص و صاحب‌نظر در دانش حرفه‌ای مدیریت پروژه شناخته می‌شود. اولین بار این آزمون در سال ۱۹۸۴ در آمریکا برگزار شد و از آن‌سال تاکنون، این آزمون در بیش از ۱۷۰۰ نقطه جهان و در بیش از ۱۵۰ کشور و به زبان‌های انگلیسی، چینی، کره‌ای، ژاپنی، اسپانیولی، ایتالیایی، برزیلی، پرتغالی، آلمانی و فرانسوی برگزار می‌شود.

 

امید است با پیشرفت مناسبات برجام، امکان برگزاری این آزمون در ایران تیتر اخبار آتی قرار بگیرد.