کارگران مخالف ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی

کارگران مخالف ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی یک مقام مسؤول کارگری می‌گوید: جامعه کارگری از نمایندگان مجلس انتظار ندارد وقتی هزینه‌های درمان سنگین است حقوق کارگران را در خصوص ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی نادیده بگیرند. ابوالفضل‌فتح‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بررسی موضوع ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت هم اکنون […]

کارگران مخالف ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی

یک مقام مسؤول کارگری می‌گوید: جامعه کارگری از نمایندگان مجلس انتظار ندارد وقتی هزینه‌های درمان سنگین است حقوق کارگران را در خصوص ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی نادیده بگیرند.

ابوالفضل‌فتح‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بررسی موضوع ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت هم اکنون در کمیسیون تلفیق در جریان است و از نمایندگان مجلس انتظار داریم منافع کارگران را در این خصوص نادیده نگیرند.

وی گفت که منابع سازمان تأمین اجتماعی متعلق به‌کارگران است و جامعه کارگری به لحاظ قانونی و شرعی اجازه دست اندازی و استفاده از بیت‌المال را نمی‌دهد.

نایب‌رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با بیان این‌که ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت مشکلات بسیاری برای کارگران ایجاد می‌کند، افزود: درست است که دفترچه‌های تأمین اجتماعی در مورد برخی هزینه‌ها کارساز نیست و کارگران ناچار به استفاده از بیمه تکمیلی هستند، ولی اگر همین بیمه تأمین اجتماعی را هم از دست بدهند، قادر به تأمین هزینه‌های سنگین درمان نخواهند بود.

وی در ادامه آمار ایجاد اشتغال در کشور را مورد اشاره قرارداد و گفت: اگر حقیقتاً شغل در کشور ایجاد شده چرا شاهد تعطیلی کارخانه‌ها و اخراج و تعدیل کارگران آن هستیم.

فتح الهی تصریح کرد: طبعاً در شرایطی که کشور با رکود و تحریم و بحران‌ مواجه است حفظ اشتغال موجود اهمیت بسیاری دارد ولی نمی‌توانیم فارغ‌التحصیلان، زنان و جوانان بیکار را نادیده بگیریم و برای آینده شغلی آن‌‌‌‌‌ها برنامه‌ریزی نکنیم.

این مقام مسؤول کارگری گفت: از جمله سؤالاتی که در طرح سرشماری آمار در خصوص وضعیت اشتغال افراد پرسیده شده این است که آیا فرد در یک هفته گذشته کار کرده یا جویای کار بوده است و براساس نوع پاسخ او را شاغل به شمار می‌آورند.

 

وی متذکر شد: اگر از نظر دولت یک ساعت کار در هفته شغل محسوب می‌شود پس همه مردم شاغلند چون یک ساعت در هفته را کار می‌کنند، ولی این موجه نیست و باید معیار دقیق شاغل بودن افراد با یک ساعت کار در هفته مشخص شود.