شارژ ماهانه کارت سوخت به ۳۰۰ لیتر کاهش می‌یابد

مدیرعامل شرکت پخش شارژ ماهانه کارت سوخت به ۳۰۰ لیتر کاهش می‌یابد مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفت: قطعاً تا پایان امسال برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم و اگر مشکل قاچاق جدی باشد، باید راهکارهای کنترلی دیگری برای آن پیدا کنیم. منصور ریاحی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به پرسشی درباره دلیل افزایش […]

مدیرعامل شرکت پخش

شارژ ماهانه کارت سوخت به ۳۰۰ لیتر کاهش می‌یابد

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفت: قطعاً تا پایان امسال برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم و اگر مشکل قاچاق جدی باشد، باید راهکارهای کنترلی دیگری برای آن پیدا کنیم.

منصور ریاحی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به پرسشی درباره دلیل افزایش قابل‌توجه مصرف بنزین‌ در استان‌های مرزی اظهار داشت: باید هر کاری می‌توانیم بکنیم تا از جذابیت قاچاق کم کنیم.

وی با تأکید بر این‌که قاچاق فرآورده بیش‌تر در بخش نفت گاز انجام می‌شود، گفت: البته قاچاق بنزین هم ممکن است اما به عنوان مثال ما مصرف سراوان را چک کردیم و متوجه شدیم کلا ۱۰۰ هزار لیتر به مصرف روزانه این منطقه اضافه شده است که رقم قابل‌توجهی نیست.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: من قبول ندارم که بنزین به صورت قابل‌توجهی در حال قاچاق شدن است چون این سوخت، سوخت نجیبی نیست، مشکلات ایمنی زیادی دارد و کم‌تر کسی ممکن است به سمت آن برود.

وی ادامه داد: به علاوه قیمت بنزین تقریباً صرفه قاچاق را از بین می‌برد چون به ۸۵ تا ۹۰ درصد قیمت خلیج‌فارس رسیده است. البته باید دید قاچاق از کجا انجام می‌شود اما قاچاق بنزین بسیار اندک است.

ریاحی اظهار داشت: قطعاً تا پایان امسال برنامه افزایش قیمت را نداریم و اگر مشکل قاچاق جدی باشد، باید راهکارهای کنترل دیگری برای آن پیدا کنیم که از جمله این سیاست‌ها می‌توان به سیاست‌گذاری در قیمت‌گذاری، سهمیه‌بندی، ایجاد یک الگوی خاص در مناطق مرزی و امثال آن اشاره کرد.

 

وی در پایان گفت: ما میانگین کل مصارف کشور را در شارژ کارت سوخت بررسی کردیم و متوجه شدیم که بیش‌ترین مصرف ۳۵۰ لیتر بوده است و احتمالاً تلاش می‌کنیم شارژ کارت سوخت را کاهش دهیم و به ۳۰۰ لیتر برسانیم که در مناطق مرزی هم تأثیرگذار است.