۴۰ درصد معادن غیرفعال هستند

۴۰ درصد معادن غیرفعال هستند  فرماندار دامغان با یادآوری این‌که ۱۱۶واحد معدنی در این شهرستان وجود دارد، گفت: تنها ۶۰واحد معدنی شهرستان فعالیت دارند و مابقی به دلیل مشکلات عدیده درآمدی و نبود بازار تعطیل هستند. به گزارش مهر، علی‌اصغرمجد در خلال سفر یک‌روزه استاندار سمنان به دامغان و در جمع فعالان صنعتی و اشتغال‌زایی […]

۴۰ درصد معادن غیرفعال هستند

 فرماندار دامغان با یادآوری این‌که ۱۱۶واحد معدنی در این شهرستان وجود دارد، گفت: تنها ۶۰واحد معدنی شهرستان فعالیت دارند و مابقی به دلیل مشکلات عدیده درآمدی و نبود بازار تعطیل هستند.

به گزارش مهر، علی‌اصغرمجد در خلال سفر یک‌روزه استاندار سمنان به دامغان و در جمع فعالان صنعتی و اشتغال‌زایی این شهرستان به میزبانی فرمانداری، ضمن بیان این‌که امروز معادن دامغان به دلیل نبود بازار و مشکلات عدیده به خام فروشی محصولات روی می‌آورند، ابراز داشت: در صورت رفع مشکلات این بخش می‌توان توسعه و اشتغال را به مردم دامغان هدیه داد.

وی افزود: امروز ۶۰واحد معدنی دامغان تنها ۱۰درصد سهم اشتغال برای جوانان دامغانی دارند و این امر با وجود ظرفیت‌های بسیار خوب این شهرستان در زمینه معادن اصلاً قابل‌قبول نیست از سوی دیگر اگر تدبیری صورت گیرد تا بتوانیم از خام‌فروشی معادن جلوگیری کنیم قطعاً با ارزش‌افزوده محصولات جانبی و صنایع تبدیلی می‌توانیم به واحدهای مولد و اشتغال‌زای شهرستان کمک شایانی کنیم.

فرماندار دامغان با بیان این‌که به علت بالا بودن تعداد معادن در دامغان، باید اولویت دولت احیای واحدهای صنعتی دامغان باشد، گفت: امروز اشتغال جوانان یکی از مشکلات عدیده این شهرستان است، لذا برطرف کردن مشکلات واحدهای صنعتی امروز به دلیل اشتغال زایی اولویت دولت خواهند بود.

مجد درباره مشکلات واحدهای صنعتی دامغان نیز، توضیح داد: نبود نقدینگی، بدهکاری، سودهای بانکی، نبود بازار مناسب و مداوم برای تولیدات و… باعث شده تا واحدهای صنعتی دامغان شرایط سختی را بگذرانند که همراهی مسؤولان استانی و شهرستانی در زمینه رفع مشکلات این واحد‌ها امروز مطالبه عمومی و فعالان بخش صنعت دامغان محسوب شود.

وی افزود: رفع مشکلات تولید در ۳ بخش معدن، صنعت و کشاورزی در دامغان بر عهده یک نهاد نیست لذا باید همه مسؤولان در راستای این مهم همدل و همراه شوند تا شاهد توسعه و پیشرفت در این شهرستان باشیم.

فرماندار دامغان درباره واحدهای ثبت‌نام شده در سامانه بهین‌یاب کارگروه رفع موانع تولید، گفت: از دو هزار و ۷۸۰واحد ثبت نام شده در این سامانه تنها ۵۳واحد دامغانی هستند و از این تعداد نیز تنها ۶ واحد تولیدی در صف دریافت تسهیلات قرار دارند که این مهم باید مورد عنایت مسؤولان قرار گیرد.

 

مجد خواستار نگاه ویژه مسؤولان در باره رفع موانع تولید و اشتغال در دامغان شد و گفت: امروزه اشتغال جوانان مشکل اصلی مردم دامغان است و با سیاست‌های دولت و رشد خوب اقتصادی امیدواریم در ماه‌های آتی بتوانیم در این امر نیز موفقیت‌های خوبی را حاصل کنیم.