قاچاق برنج چمدانی نیست نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با تأکید بر لزوم توجه به قاچاق برنج از مبادی قانونی به کشور، گفت: قاچاق برنج چمدانی و با کولهپشتی نیست و برنج قاچاق درگام نخست سلامت شهروندان را به خطر میاندازد. به گزارش میزان، محمدحسین قربانی درباره وضعیت سرانه مصرف برنج، گفت: اگر متوسط […]
قاچاق برنج چمدانی نیست
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس با تأکید بر لزوم توجه به قاچاق برنج از مبادی قانونی به کشور، گفت: قاچاق برنج چمدانی و با کولهپشتی نیست و برنج قاچاق درگام نخست سلامت شهروندان را به خطر میاندازد.
به گزارش میزان، محمدحسین قربانی درباره وضعیت سرانه مصرف برنج، گفت: اگر متوسط آمار سرانه اعلام شده برنج را برطبق ۳۶ کیلو سرانه مصرف درسال برای هرنفر درنظر بگیریم، نزدیک به یک میلیون تن نیاز به واردات برنج داریم.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما اگر سرانه هر ایرانی را در سال در حدود ۳۴ کیلو برای هر نفر درنظر بگیریم، تقریباً نیاز به ۸۰۰ هزار تن واردات در سال داریم، گفت: اگر سرانه مصرف برنج را برای هر ایرانی ۳۸ کیلو در سال بگیریم، در حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن نیاز به واردات برنج در سال داریم، این آمار میان وزارت کشاورزی و وزارت صنعت و معدن تجارت متفاوت است.
وی با بیان اینکه تولید برنج برطبق سالها متفاوت است، تصریح کرد: امسال به علت آفتهای فراوان و بارشهای سنگین که به ویژه در منطقه گیلان به وقوع پیوست؛ برنج از منظر کمیت تولید۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد.
وی ادامه داد: زمانیکه ما دو میلیون تن تولید داریم، اما در مقابل ۲۵ درصد کاهش تولید برنج داریم، بدیهی است که دولت باید کسری برنج را با واردات جبران کند، زیرا ما با این اوصاف ۵۰۰ هزارتن کاهش تولید برنج خواهیم داشت.
قربانی افزود: قاچاق برنج، برنج کار داخلی را با مشکلات عدیدهای روبهرو کرده است و این درحالی است که هیچ تضمینی برای سلامتی برنجهای قاچاق وجود ندارد، زیرا این محصولات بدون غربالگری وارد کشور میشوند، بنابراین سلامت شهروندان در این زمینه به خطر میافتد.
عضو هیأت رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه قاچاق برنج چمدانی و با کولهپشتی نیست، یادآور شد: برنج قاچاق در گام نخست سلامت شهروندان را به خطر میاندازد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.