مجتبی قدیری-وقتی که آب از سرچشمه گلآلود است، مسؤولان در جای دیگر به دنبال حل مشکل هستند، سرنانوازی از سرگشاد آن میشود. حالا که ریش و قیچی دست آنهاست و دیوار اصناف هم از همه کوتاهتر میباشد، توپ طرح مبارزه به قاچاق کالا میافتد در زمین اصناف بیچاره و مسؤولان سر تراشی را از سر […]
مجتبی قدیری-وقتی که آب از سرچشمه گلآلود است، مسؤولان در جای دیگر به دنبال حل مشکل هستند، سرنانوازی از سرگشاد آن میشود. حالا که ریش و قیچی دست آنهاست و دیوار اصناف هم از همه کوتاهتر میباشد، توپ طرح مبارزه به قاچاق کالا میافتد در زمین اصناف بیچاره و مسؤولان سر تراشی را از سر کچل اصناف شروع میکنند و هر اتفاقی هم که بیفتد، اصناف مقصر هستند. در حالیکه مسؤولان محترم باید در طرح مبارزه با قاچاق کالا از سرمنشأ شروع کنند، خالکوبی را از دم شیر شروع کردهاند و تلاش دارند جلوی یک ناهنجاری را که سابقه طولانی دارد، بگیرند؛ غافل از آنکه قاچاقچیان محترم کالا که بعد از ۴۰ سال گدایی، شب جمعه را میشناسند و میدانند چگونه طرح مبارزه با قاچاق کالا را هوا کنند و با استفاده از فضای مجازی، نشان دهند بیدی نیستند که با این بادها بلرزند.
قاچاقچیان خبره و باتجربه به خوبی میدانند این تب تند، زود عرق میکند و مسؤولان به زودی خسته شده و به اینترتیب، طرحی برای ادامه مبارزه با قاچاق کالا اجرایی نخواهند کرد. به قولی جاده دزد زده تا ۴۰ روز امن میباشد و آنها به راحتی میتوانند به تجارت پر سود خود ادامه دهند و آب از آب تکان نخواهد خورد.
وقتی که سرنانوازی از سرگشاد صورت میگیرد، قطعاً نمیتوانیم تمام راه در روها را ببندیم و این نشان از آن دارد که مسؤولان مبارزه با قاچاق در این طرح بیشتر احساسی عمل کردهاند. شاید همین احساسی عمل کردن باعث گردیده تا آنها در ابتدای راه به شکست خود اعتراف نمایند که قاچاقچیان کالا با عرضه محصولات خود در فضای مجازی این طرح را ناکام گذاشتند.
به راستی برای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا چرا نباید از توان و تخصصی پلیس فتا کمک گرفت تا جلوی شناگران ماهر قاچاق را گرفت و نشان داد که آبی هم از این طرح گرم میشود.
به جرأت میتوان گفت این نادیده گرفتن دور زدن قاچاقچیان برای دستیابی به بازار همان مثل معروف است که اگر…. به بازار نرود، بازار میگندد. این طرح نصفه و اجرای آن نیمه نشان داد که اجرای آن باعث شده تا بازار از کالای قاچاق نگندد و این بار مشتریان کالای قاچاق اشتیاق بیشتری برای خرید کالا از خود نشان دهند.
البته در طرح مبارزه با قاچاق کالا از اصناف بدون آنکه بتوانیم ضربتی بر بدنه قاچاق و قاچاقچیان وارد کنیم، ضربت خوبی نوش جان کردیم که به این زودیها فراموش نخواهیم کرد و نشان دادیم که ما عادت داریم بدون کندن چاه، منار بدزدیم و بعد، چه کنم چه کنم راه بیندازیم.
شاید اجرای این طرحها که با شکست همراه است، نشان از آن دارد که هیچگاه حرف منتقدان یک طرح را خوب نمیشنویم و فکر میکنیم که منتقدان یک طرح از روی حسد یا عناد دست به انتقاد ما گشودهاند. در حالیکه منتقدان ما، هم بالا وهم پایین طرح ما را دیدهاند و این ما هستیم که فقط جلوی پای خود رادیدهایم. حال باید به مسؤولان طرح مبارزه با قاچاق کالا گفت پیاده شوید تا با هم برویم، با هم برویم بنشینیم یک فکر اساسی کنیم که واقعاً بتوانیم ریشه کالای قاچاق را خشک کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.