سیستم دولتی اصلی‌‌ترین فشار را به تولیدکنندگان وارد می‌کند

رییس اتاق بازرگانی اصفهان سیستم دولتی اصلی‌‌ترین فشار را به تولیدکنندگان وارد می‌کند سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی با انتقاد بر این‌که کجای دنیا مالیات در شرایط رکود افزایش می‌یابد؟، گفت: امروز اصلی‌‌ترین سیستمی که بر روی تولیدکننده فشار می‌آورد خود دولت است. به گزارش ایمنا به نقل از اتاق بازرگانی، رییس اتاق بازرگانی اصفهان با تأکید بر […]

رییس اتاق بازرگانی اصفهان

سیستم دولتی اصلی‌‌ترین فشار را به تولیدکنندگان وارد می‌کند

سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی با انتقاد بر این‌که کجای دنیا مالیات در شرایط رکود افزایش می‌یابد؟، گفت: امروز اصلی‌‌ترین سیستمی که بر روی تولیدکننده فشار می‌آورد خود دولت است.

به گزارش ایمنا به نقل از اتاق بازرگانی، رییس اتاق بازرگانی اصفهان با تأکید بر نقشه راهی که امام راحل در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی برای فعالان اقتصادی ترسیم کردند، اظهارکرد: اگر واحدهای تولیدی در کشور فعال باشند دادگستری‌های نیز آرام هستند و این نکته نشان دهند آن است که اقتصاد به عنوان یکی از مهم‌ترین ارکان تأثیرگذار در امنیت و آرامش جامعه باید مد نظر قرار گیرد.

وی با تقدیر از حمایت‌های قوه قضاییه از تولیدکنندگان و صنعت‌گران، گفت: من به عنوان نماینده جامعه کار و تولید از حضور دستگاه‌ قضایی در بحث حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری تقدیر و تشکر می‌کنم.

سهل‌آبادی افزود: نمی‌توان گفت فعالیت‌های حوزه صنعت ارتباطی با دادگستری ندارد و باید چنین چیزی را از فکر بیرون کرد و در این رابطه یکی از مشکلات بیکاری ۱۵ هزار کارگر در سطح کشور و جذب آن‌‌ها به سمت اعتیاد بوده است.

رییس خانه صنعت، معدن‌ و تجارت ایران ادامه‌داد: وقتی می‌گوییم صنعت به حمایت قضایی نیاز دارد به این معناست که استراتژی را مشخص کند و خودمان مسیر را پیش می‌بریم و حمایت‌ها باید از حوزه صنعت باشد تا این حوزه پایدار بماند و یکی از این حمایت‌ها در بحث قضایی است.

سهل‌آبادی با بیان این‌که امروز در شرایط مساوی با رقبای خود کار نمی‌کنیم، گفت: در چنین شرایطی نمی‌توانیم انتظار رقابت داشته باشیم و صنعت در شرایط بحرانی رکود نتوانسته بدهی خود را به تأمین‌اجتماعی بپردازد و در همین مقطع که جریمه هم می‌دهیم دفترچه کارگر توسط تأمین‌اجتماعی مهر تمدید نمی‌خورد و همین موارد فشار وارد شده بر صنعت را چند برابر می‌کند.

وی تأکید‌کرد: این را تأیید نمی‌کنیم که شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا به دنبال طلب‌هایشان بروند و زمانی وارد مذاکره می‌شوند که ۲۵ میلیارد تومان می‌گیرند و تولیدکننده‌ای در کشور داریم که ۷۵ میلیارد تومان از دولت طلبکار است و هیچ توجه‌ای از سوی دستگاه دولتی در این رابطه نشده است.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان این‌که وظیفه و رسالت ما ایجاد اشتغال بوده است، خاطرنشان‌کرد: ناراحتیم که ۵۰ درصد از فارغ‌التحصیلان کشورمان بیکار هستند و کالایمان به مدت یک‌سال به فروش می‌رسد و باید هر ۳ ماه یکبار جریمه بدهیم و ارزش افزوده بپردازیم.

سهل‌آبادی با اشاره به این‌که امروز اصلی‌‌ترین جایی که روی تولیدکننده فشار می‌آورد خود دولت است، گفت: بهترین سرمایه‌گذار عرصه صنعت به دلیل همین بی‌مهری‌ها در زندان حبس شد و در همان جا جان سپرد.

وی افزود: بانک‌ها هیچ‌گونه ریسکی را در بحث شراکت با ما نمی‌پذیرند و یکی را پذیرا هستند که وثیقه سهل‌الوصول داشته باشد و امروز گرفتن تسهیلات به گونه‌ای شده که همانند نوشدارو پس از مرگ است.

رییس خانه صنعت، معدن ‌و تجارت ایران بیان‌کرد: بانک‌ها برخی مواقع خلاف قانون عمل می‌کنند و ناچاریم هر چه می‌گویند امضا کنیم تا کارخانه‌ها تعطیل نشود و ضربه‌ای بر عرصه صنعت تحمیل نشود.

سهل‌آبادی گفت: کجای دنیا در شرایط رکود مالیات افزایش می‌یابد؟ ماده ۱۴۱ می‌گوید که در دفاتر باید حسابرسی باشد و اگر نباشد بانک آن را نمی‌پذیرد و اگر حمایت‌ها باشد شاهد تعطیلی کارخانجات و بیکاری کارگران نخواهیم بود.

وی افزود: انتظار داریم هیأت‌های حل اختلاف مالیاتی از حوزه صنعت حمایت کنند و بیش‌تر شاهد صدور آرا به نفع طرف دولتی هستیم و یکی از مشکلات دیگر در بحث بیمه‌ها است که باید با حمایت مسؤولان برطرف شود.