معاون پژوهشی وزیر علوم اعلام کرد واگذاری و تأمین اعتبار ۳۴ طرح کلان ملی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهارکرد: طرح رصدخانه ملی با تصویب شورای عتف به عنوان طرح کلان ملی به تصویب این شورا رسید. وحید احمدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به واگذاری برخی از پروژههای کلان […]
معاون پژوهشی وزیر علوم اعلام کرد
واگذاری و تأمین اعتبار ۳۴ طرح کلان ملی
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهارکرد: طرح رصدخانه ملی با تصویب شورای عتف به عنوان طرح کلان ملی به تصویب این شورا رسید.
وحید احمدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به واگذاری برخی از پروژههای کلان مصوب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، افزود: پیشنهاد واگذاری طرح رصدخانه ملی در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) ارایه شد که پس از بررسیهای انجام شده این طرح به تصویب این شورا درآمد.
وی با تأکید بر اینکه طرح رصدخانه ملی در حال حاضر به عنوان یکی از طرحهای کلان این شورا قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه این طرح یکی از طرحهای خوش شانش بوده که دارای ردیف و اعتبارات مستقلی شده است.
احمدی همچنین اضافه کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از حامیان این طرح معرفی شده است.
وی، طرح کشتی تحقیقاتی را از دیگر طرحهایی دانست که پیشنهاد واگذاری آن به شورای عتف مطرح شده است و یادآور شد: این طرح در شهریور و مهرماه امسال قرار بود به آب انداخته شود، ولی به دلیل مشکلات فنی عملیاتی نشد.
احمدی با بیان اینکه تستهای اولیه این کشتی انجام شده است، اظهارکرد: قرار است با حضور وزرای مربوط عملیات به آب اندازی این کشتی تحقیقاتی اجرایی شود. این در حالی است که چندی پیش رییس مرکز طرحهای کلان ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد که هیچ طرح کلان ملی مصوب این معاونت به شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) واگذار نشده است.
از سوی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری تعداد ۴۷ طرح کلان ملی با اعتباری حدود ۲۵۰۰۰ میلیارد ریال در شورای عالی عتف تعریف و به تصویب رسید و در دوره دو ساله دولت یازدهم حدود ۳۸۱٫۲ میلیارد ریال به این طرحها اختصاص یافته است.
با توجه به مصوبات شورای عالی عتف مبنی بر اینکه هر طرح کلان باید یک دستگاه بهرهبردار داشته باشند، تعداد ۳۴ طرح کلان ملی دارای حامی مالی رسمی هستند.
سرنوشت پروژههای تحقیقاتی در دست جدول ۱۴
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، جدول شماره ۱۴ قانون بودجه ۹۵ را حمایتی برای حوزه پژوهشی کشور توصیف کرد و گفت: هدف از این جدول کمک دولت به بخشهای پژوهشی است و در جلسهای که با معاون اول رییسجمهوری داشتیم تأکیدشان بر این بود که این اعتبارات محقق خواهد شد ولی ممکن است با تأخیر باشد.
وی تأکید کرد: تاکنون هیچ اعتباری از این جدول به طرحهای اختصاص داده نشده است.
احمدی در خصوص ارجاع کلیه طرحهای پژوهشی به این جدول برای تأمین اعتبارات، توضیح داد: دلایل آن میزان اعتباراتی است که در این جدول در نظر گرفته شده است. اعتبارات این جدول ۷ هزار میلیارد تومان معادل همه اعتبارات پژوهشی است.
وی خاطرنشان کرد: اعتبارات پژوهشی که برای مراکز پژوهشی در نظر گرفته میشود معمولاً صرف امور جاری میشود ولی با تخصیص اعتبارات این جدول این مراکز دیگر بهانهای در زمینه کمبود اعتبارات نخواهند داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.