یک مسؤول وزارت اقتصاد وزارتخانهها برای تکمیل طرحهای عمرانی از اسناد خزانه اسلامی استفاده کنند رییس مرکز مدیریت بدهیها و داراییهای مالی عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی با تبیین تنگناهای مالی دولت و هزینههای بالای طرحهای عمرانی گفت: دستگاههای اجرایی برای پیشبرد این پروژهها از اسناد خزانه اسلامی استفاده کنند. به گزارش ایرنا، مهدی […]
یک مسؤول وزارت اقتصاد
وزارتخانهها برای تکمیل طرحهای عمرانی از اسناد خزانه اسلامی استفاده کنند
رییس مرکز مدیریت بدهیها و داراییهای مالی عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی با تبیین تنگناهای مالی دولت و هزینههای بالای طرحهای عمرانی گفت: دستگاههای اجرایی برای پیشبرد این پروژهها از اسناد خزانه اسلامی استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، مهدی بنانی در همایش معرفی اسناد خزانه اسلامی در جمع مدیران، معاونان و کارشناسان مالی دستگاههای اجرایی استان یزد، افزود: دولت با همکاری مجلس شورای اسلامی این فرصت را فراهم آورده تا از ابزارهای پیشبینی شده در قانون بودجه سال ۹۵ در زمینه انتشار اسناد خزانه اسلامی برای اجرای برنامهها و طرحهای جاری و عمرانی استفاده شود.
وی حرکت دستگاههای اجرایی در این مسیر برای تأمین منابع مالی را خواستار شد و تأکیدکرد: وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه نمیتواند مانند گذشته، منابع مالی دستگاههای اجرایی را تأمین کند.
بنانی تصریحکرد: البته قرار نیست اسناد خزانه اسلامی تمامی کسری بودجه و منابع را حل کند و باید از سایر ابزارهای قانونی تأمین منابع مالی مانند اوراق مشارکت و صکوک اجاره نیز بهرهگیری کرد.
رییس مرکز مدیریت بدهیها و داراییهای مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: در قانون بودجه سالجاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ابزارهای مختلفی برای انتشار اسناد و اوراق مشارکت اجرای طرحهای عمرانی منظور شده که ۲۲هزار میلیارد تومان به شرکتهای دولتی و شهرداریها و بقیه به دولت و دستگاههای اجرایی اختصاص دارد.
بنانی خاطرنشانکرد: سهم شرکتهای دولتی زیرمجموعه وزارتخانههای نیرو، نفت، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و سازمان انرژی اتمی از ۱۲۰هزار میلیارد تومان در سالجاری ۱۰هزار میلیارد تومان است.
وی در خصوص ۵۷۰ هزار میلیارد ریال سرجمع اعتبارات عمرانی امسال کشور گفت: به موجب بخشنامه سازمان برنامه و بودجه، امکان پرداخت ۶۰ هزار میلیارد تومان نقدی و در کنار آن یک ظرفیت ۱۵هزار میلیارد تومان اوراق صکوک اسلامی وجود دارد که قابلیت انتشار دارد و دستگاهها میتوانند از آن استفاده کنند.
بنانی با بیان اینکه در بحث بدهیها و تأمین ابزار مالی دولت به غیر از انتشار اسناد خزانه اسلامی، بحث تهاتر نیز میتواند راهگشا باشد، اضافه کرد: بر اساس بند «پ» قانون رفع موانع تولید، بخش خصوصی یا تعاونی میتواند طلب خود از شرکت دولتی را در این قالب تسویه کند که تاکنون حدود ۸ هزار میلیارد ریال مطالبات بخش خصوصی با بدهی دولت تهاتر شده و حدود ۱۰هزار میلیارد ریال نیز در دست اقدام است.
رییس مرکز مدیریت بدهیها و داراییهای عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی افزود: برای اجرای طرحهای شهرداری و قطار شهری امسال ۷۰هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت پیشبینی شده که ۵۰ درصد آن برعهده دولت است و تاکنون برخی کلان شهرها از این فرصت استفاده کردهاند.
همایش معرفی اسناد خزانه اسلامی به مدت یک روز با حضور مسؤولان وزارت اقتصاد، مدیران، ذیحسابان و کارشناسان مالی دستگاههای اجرایی استان یزد به میزبانی اداره کل امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.