مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری سالیانه باید ۲۷۰ محله در بافتهای فرسوده شهری بهسازی شوند مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری، گفت: با توجه به مهلت اجرایی برنامه نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده شهری، باید در دو برنامه ۵ ساله ششم و هفتم، ۲۷۰۰ محله حاشیهنشین از سطح کیفی زندگی شهری برخوردار شوند و […]
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری
سالیانه باید ۲۷۰ محله در بافتهای فرسوده شهری بهسازی شوند
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری، گفت: با توجه به مهلت اجرایی برنامه نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده شهری، باید در دو برنامه ۵ ساله ششم و هفتم، ۲۷۰۰ محله حاشیهنشین از سطح کیفی زندگی شهری برخوردار شوند و سالیانه ۲۷۰ محله به سطح متوسط سرانه برسند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی افزود: وزارت راه و شهرسازی در کنار برنامه خود برای ساخت مسکن از ابتدای دولت یازدهم تاکنون، برنامه دیگری را برای خروج بحران مسکن در کشور در دستور کار قرارداد که در کنار نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده به بازآفرینی فضای شهری نیز کمک شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی یادآورشد: با توجه به اولویت اعلامی از سوی وزارت راه و شهرسازی برای سرعت بخشیدن به برنامه بازآفرینی شهری، سال گذشته تلاش کردیم تا رقم اعتبار عمرانی این بخش را از چیزی حدود ۵۰۰ میلیارد ریال (۵۰ میلیارد تومان) به رقمی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال (یک هزار میلیارد تومان) افزایش دهیم تا با اختصاص آن اجرای مصوبات و اولویتها سرعت بگیرد.
به گفته وی، نمایندگان مجلس و سازمان مدیریت کمک کردند ردیفهای مربوطه ایجاد شود مثلاً برای مشهد یک ردیف اعتبار مستقل ۹۰۰ میلیارد ریال(۹۰ میلیارد تومان)، برای قم و شیراز یک ردیف اعتبار مستقل ۳۶۰ میلیارد ریال (۳۶ میلیارد تومان) و اعتبار ویژه یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال(١٨٠ میلیارد تومانی) برای ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی و حاشیهنشینی اختصاص یافته است.
ایزدی افزود: برای تحقق این برنامه ستاد ملی بازآفرینی شهری به استناد مصوبه هیأت محترم وزیران در سال ۱۳۹۳ با هدف ایجاد یک شبکه همکاری بین دستگاههای مختلف دخیل در فرایند بهسازی و نوسازی شهری تشکیل شد تا بازآفرینی شهری براساس برنامهریزها با همکاری سایر دستگاههای اجرایی انجام شود.
وی یکی از مشکلات کنونی در اجرای برنامههای بازآفرینی شهری را کمبود اعتبارات و منابع عنوان کرد و گفت: به ویژه در سالهای اخیر با کمبود شدید منابع مالی برای انجام پروژهها مواجه بودیم، در حالی که دستگاههای عضو ستاد هر کدام منابع و اعتباراتی در اختیار دارند که میتواند با همافزایی در راستای اهداف و مأموریتها و مصوبات ستاد استفاده شود.
بیش از ۱۳۰ هزار هکتار بافتهای فرسوده شهری و سکونتگاههای غیررسمی در کشور وجود دارد و دولت درصدد است با برنامهریزهای مناسب نسبت به بهسازی و نوسازی بافتهای ناکارآمد شهری اقدام کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.