لزوم مستندسازی فعالیتهای انجام یافته در پروژههای عمرانی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم مستندسازی فعالیتهای انجام یافته در پروژههای عمرانی استان تأکید کرد. به گزارش مهر، نشست کار گروه تخصصی تأمین مسکن آذربایجان شرقی در حالی دیروز برگزار شد که مشاور ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی […]
لزوم مستندسازی فعالیتهای انجام یافته در پروژههای عمرانی
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی بر لزوم مستندسازی فعالیتهای انجام یافته در پروژههای عمرانی استان تأکید کرد.
به گزارش مهر، نشست کار گروه تخصصی تأمین مسکن آذربایجان شرقی در حالی دیروز برگزار شد که مشاور ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، مدیر کل مدیریت بحران استانداری و جمعی از مدیران کل دستگاههای اجرایی استان و سایر اعضای کارگروه تأمین مسکن در آن حضور داشتند.
فعالیتهای انجام یافته در پروژههای عمرانی استان مستندسازی شود
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی در این نشست بر لزوم مستندسازی فعالیتهای انجام یافته در پروژههای عمرانی استان و بالاخص در بازسازیها تأکید و تصریح کرد: هدف از تشکیل کارگروه تخصصی تأمین مسکن، هدایت، هماهنگی و راهبردی کردن مجموعه فعالیتها و اقدامات در جهت کاهش آسیبپذیری اماکن مسکونی، بازسازی و مقاومسازی دائمی واحدهای مسکونی و تجاری آسیب دیده از سوانح طبیعی است.
حافظ باباپور اضافهکرد: اهم وظایف این کارگروه تخصصی، تأمین سرپناه و مسکن در مراحل مختلف بحران، تدوین راهبردهای لازم برای پایدارسازی سکونتگاههای در معرض خطر، اصلاح شیوه ساخت و سازهای شهری و روستایی، حصول اطمینان از رعایت استانداردها و آییننامههای ساختمانی، نظارت عالیه بر به کارگیری مصالح مرغوب و استاندارد در ساخت و سازها، پیگیری فعالیتهای ترویجی و تشویقی در جهت بهبود و ارتقای کیفیت ساخت است.
کاهش ریسک حوادث و سوانح در کلانشهرهایی چون تهران و تبریز مورد توجه قرار گیرد
اسماعیل زمانی، مشاور ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و رییس مرکز تحقیقات کاهش ریسک در کلانشهرها نیز در این نشست لزوم توجه به عوامل پیشگیری قبل از سانحه و بسترسازی مناسب برای مقابله با سوانح طبیعی را خاطر نشان شد و گفت: کاهش ریسک حوادث و سوانح در کلانشهرها و مدیریت ریسک بهویژه در شهرهای بزرگ مثل تهران و تبریز و سایر کلانشهرها موضوعی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
لزوم پیگیری مصوبات کارگروه تأمین مسکن در شورای هماهنگی مدیریت بحران
خلیل ساعی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی نیز در این نشست، کارگروههای تأمین مسکن و امداد و نجات و تأمین امنیت را از کار گروههای فعال عنوان و تصریح کرد: پیگیری مصوبات کارگروه تخصصی تأمین مسکن آذربایجان شرقی باید در شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز پیگیری شود.
در پایان این نشست نیز اعضا در خصوص بررسی مشکلات و ارایه راهکارهای مناسب برای مدیریت بحران در استان به بحث و گفتوگو پرداختند.
گفتنی است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدیریت بحران، هلال احمر، استانداری، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی ساختمان، شهرداریها و دهیاریها، بسیج مهندسین و واحد مهندسی نیروهای مسلح اعضای کارگروه تخصصی تأمین مسکن آذربایجان شرقی را تشکیل میدهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.