مشکلات کشور با روحیه و تفکر انقلابی حل خواهد شد

     رهبر انقلاب اسلامی با بیان این‌که آنچه که مشکلات کشور را حل خواهد کرد، روحیه و تفکر انقلابی است، تأکید کردند: خودِ مذاکره‌کنندگان نیز امروز سخن از بدعهدی آمریکا می‌گویند.به گزارش مناقصه‌مزایده از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام رهبری، حضرت آیت‌ا…‌خامنه‌ای دیروز در آستانه سیزدهم آبان‌ماه روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار […]

     رهبر انقلاب اسلامی با بیان این‌که آنچه که مشکلات کشور را حل خواهد کرد، روحیه و تفکر انقلابی است، تأکید کردند: خودِ مذاکره‌کنندگان نیز امروز سخن از بدعهدی آمریکا میگویند.به گزارش مناقصه‌مزایده از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام رهبری، حضرت آیت‌ا…‌خامنه‌ای دیروز در آستانه سیزدهم آبان‌ماه روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان با هشدار نسبت به برخی حرکت‌ها و تلاش‌های خطرناک برای تحریف حقیقت و منطق ایستادگی امام(ره) و ملت در مقابل آمریکا، در اذهان نسل جوان و همچنین القای این موضوع که تنها راه‌حل مشکلات کشور مذاکره و سازش با آمریکاست، تأکید کردند: آنچه که مشکلات کشور را حل خواهد کرد، روحیه و تفکر انقلابی به معنای توکل به خدا، اعتماد به درون، شجاعت اقدام و عمل، بصیرت، عمل به توصیه‌های امام، ابتکارورزی، امیدواری به آینده، نترسیدن از دشمن و تسلیم نشدن در برابر او است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مناسبت‌های تاریخی روز سیزدهم آبان، برجسته‌‌ترین آن‌ها را حادثه تسخیر لانه جاسوسی دانستند و گفتند: این روز، در واقع روز جوانانِ مؤمن، انقلابی، شجاع، دلاور و مبتکر است که با اقدام خود در تسخیر لانه جاسوسی، دشمن را از هرگونه حرکت بازداشتند.

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای با یادآوری توصیف امام بزرگوار(ره) از تسخیر لانه جاسوسی به‌عنوان «انقلاب دوم» افزودند: این توصیف و نامگذاری به دلیل توطئه‌ها و خباثت‌های آمریکا در قبل و بعد از انقلاب، برضد ملت ایران بود زیرا دولت آمریکا از هیچ تلاش و اقدام رسمی و غیررسمی برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی فروگذاری نمی‌کرد و جوانان انقلابی، در آن زمان، با تسخیر لانه جاسوسی، توطئه او را خنثی کردند.

ایشان با اشاره به مدارک به‌دست آمده از داخل سفارت آمریکا خاطرنشان‌کردند: این مدارک که به هنگام تسخیر لانه جاسوسی، به صورت کاغذهای خُرد شده در آمده بودند و با تلاش و زحمت جوانان انقلابی، جمع‌آوری و بازسازی شدند، عمق توطئه‌ها و دشمنی آمریکا بر ضد ملت ایران را نشان می‌دهند.

رهبر انقلاب اسلامی به تدوین حدود ۷۰ جلد کتاب از مدارک به‌دست آمده از سفارت آمریکا اشاره کردند و با انتقاد از بی‌توجهی به این کتاب‌های مهم و ارزشمند، در مدارس و دانشگاه‌ها گفتند: چرا هیچ نشانی از این کتاب‌ها در مجموعه دروس مدارس و دانشگاه‌ها نیست؟

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای با تأکید بر لزوم پیگیری این موضوع از جانب وزیر جدید آموزش و پرورش و وزیر علوم، در جمع‌بندی این بخش از سخنان خود افزودند: تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸، در واقع واکنش طبیعی به توطئه‌ها و دشمنی‌های ابرقدرتی زیاده‌خواه بود که سال‌ها ایران را برای خود می‌دانست و منابع و ثروت ملت ایران را غارت می‌کرد، اما با پیروزی انقلاب اسلامی این کشور از دست او خارج شد.

ایشان تأکید کردند: رهبر این حرکت بزرگ هم شخص امام(ره) بودند زیرا در همان زمان تحرکات مختلفی برای خنثی کردن حرکت جوانان انقلابی در تسخیر لانه جاسوسی در جریان بود اما امام قاطعانه در مقابل آن‌ها ایستاد.

رهبر انقلاب اسلامی سپس به برخی حرکت‌ها و تلاش‌های خطرناک برای القای دو اشتباه در اذهان و افکار عمومی به ویژه جوانان اشاره کردند و گفتند: این دو اشتباه عبارتست از: ۱) ایستادگی امام بزرگوار در مقابل آمریکا و این‌که می‌فرمود: «هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید» از سرِ تعصب و لجبازی بود ۲) حل مشکلات کشور در گرو مذاکره و سازش با آمریکاست.

ایشان با اشاره به مناظره‌های دو کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفتند: این دو کاندیدا این روز‌ها حقایق و فجایعی را از داخل آمریکا صراحتاً افشا می‌کنند که ما قبلاً بسیار کم‌تر آن را می‌گفتیم اما عده‌ای باور نمی‌کردند و یا نمی‌خواستند باور کنند اما اکنون اظهارات آن‌ها در مناظره‌ها نشانگر نابودی ارزش‌های انسانی در آمریکاست.

رهبر انقلاب اسلامی با استناد به مطالب مناظره‌های اخیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در خصوص تبعیض نژادی و فقر در آمریکا و تعلق ۹۰ درصد ثروت آمریکا به یک درصد از مردم این کشور، خاطرنشان‌کردند: لگدمال شدن ارزش‌های انسانی و حقوق بشر، تبعیض و نژادپرستی از واقعیت‌های امروز جامعه آمریکاست.

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای یکی دیگر از دلایل منطقی امام برای مخالفت با آمریکا را پناه دادن به محمدرضا پهلوی در همان روزهای اول انقلاب و تلاش برای طراحی مجدد آنچه در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اتفاق افتاد، دانستند و گفتند: امام (ره) با بیان این‌که «هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید» در واقع ملت را بیدار کرد و به آنان آگاهی داد و مانع از شکل‌گیری یک توطئه بزرگ در اوایل انقلاب اسلامی شد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان مکرر خود از ابتدای مذاکرات هسته‌ای در خصوص بدعهدی و دروغ‌گویی آمریکایی‌ها، خاطرنشان‌کردند: اکنون دیگر این من نیستم که می‌گویم آن‌ها بدعهد هستند، بلکه مسؤولان محترم کشور و حتی خودِ مذاکره‌کنندگان که زحمت بسیاری را نیز متحمل شدند، سخن از بدعهدی آمریکا می‌گویند.

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای افزودند: در حاشیه نشست اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، وزیر امور خارجه کشورمان در جلسه وزرای امور خارجه طرف‌های مقابل، یک کیفرخواست طولانی از بدعهدی آمریکایی‌ها در برجام بیان کرد، که البته آن‌ها جوابی نداشتند.

ایشان گفتند: این واقعیت آمریکاست و عده‌ای میگویند برویم با همین آمریکا بر سر سوریه، حزب‌ا… لبنان، عراق، افغانستان، یمن و حتی مسایل داخلی کشور مذاکره و سازش کنیم!

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آیا دولتی که لحظه‌ای از دشمنی با ملت ایران فروگذار نمی‌کند، مشکلات کشور را حل خواهد کرد؟

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای خاطرنشان‌کردند: هدف اصلی آمریکا، جلوگیری از رشد و پیشرفت ایران است. آیا مذاکره با این کشور مشکلات اقتصادی ما را حل خواهد کرد؟

ایشان تأکید کردند: مذاکره با آمریکایی‌ها مشکلات ما را حل نخواهد کرد زیرا اولاً؛ آن‌ها دروغگو، بدعهد، فریبکار و از پشت خنجرزن هستند و ثانیاً؛ آمریکا خودش دچار بحران است و کشور بحران‌زده چگونه می‌تواند مشکلات یک کشور دیگر را حل کند؟

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اذعان مراکز مهم بین‌المللی و حتی خود آمریکایی‌ها به وجود بحران اقتصادی، سیاسی، بین‌المللی و اخلاقی در آمریکا افزودند: اکنون بدهی‌های آمریکا نزدیک به تولید ناخالص ملی این کشور شده است و براساس شاخص‌های جهانی، این، نشانه بحران است.

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای گفتند: آیا چنین کشور بحران‌زده‌ای، به‌دنبال حل مشکلات اقتصادی ایران است؟ یا این‌که به‌دنبال استفاده از منابع و ثروت ایران برای رهایی خود از بحران؟

ایشان در تبیین بحران سیاسی در آمریکا نیز افزودند: امروز در هر نقطه‌ای از دنیا هر ملتی که بر ضد یک دولت یا حکومت مستبد قیام می‌کند، اولین شعارش «مرگ بر آمریکا» است. آیا بحران از این بالاتر وجود دارد؟

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای گفتند: متأسفانه برخی‌ها به جای ترویج روحیه انقلابی‌گری، به گونه‌ای سخن میگویند و مدیریت می‌کنند که نسل جوان به آینده و انقلاب بی‌اعتماد و از راه امام دور می‌شود و سپس همین افراد از زمانه شکوه و گلایه می‌کنند.

ایشان افزودند: زمانه را ما می‌سازیم و اگر میگویید زمانه بد است باید ببینیم چگونه عمل کرده‌ایم که تصور می‌کنیم زمانه بد شده است؟

ایشان تأکیدکردند: هنگامی که ما گام‌هایمان را محکم برنداریم، به توصیه‌های امام عزیز در وصیت نامه عمل نکنیم و به نام آزادی‌گری، مردم و جوانان را به سمت لا ابالی‌گری سوق دهیم و به اسم نگاه عقلانی، سازش و تسلیم را در برابر دشمن القا کنیم، معلوم است که زمانه بد می‌شود.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حدیثی از حضرت امیرالمومنین علی‌علیه‌السلام، افزودند: آن حضرت علت واژگونی برخی دل‌ها را که روزی در مسیر درست و مستقیم بودند، آلوده شدن به دنیا و محبت‌های بی‌جا، جاه‌طلبی، رفیق بازی و جناح بازی بیان می‌کنند.

حضرت آیت‌ا… خامنه‌ای جوانان را به بصیرت روزافزون توصیه و خطاب به جوانان خاطرنشان‌کردند: مراقب باشید هر سخنی را از هر گوینده‌ای نپذیرید و آنچه که اصل و مهم است انقلاب و راه امام عزیز است و باید حرف او را حجت بدانید.

 

ایشان در پایان تأکید‌کردند: اگر امام بزرگوار امروز حضور داشت همان ندای ابراهیمی بت‌شکن خود را که زمینه‌ساز بیداری ملت شد، فریاد می‌کِشید.