مسعود طاهری-خبر کوتاه بود و تأثیرگذار! خبری که حتی فکر کردن به آن باعث میشود تا به فکر فرو بروی. اینکه کمتر از تایپ کردن همین دو خط، خشونتی در کشور رخ میدهد! حال به گفته کارشناسان این خشونت خواه به خاطر خیانت باشد، خواه طلاق باشد و … در جامعهای که فضای اجتماعی کوچکترین […]
مسعود طاهری-خبر کوتاه بود و تأثیرگذار! خبری که حتی فکر کردن به آن باعث میشود تا به فکر فرو بروی. اینکه کمتر از تایپ کردن همین دو خط، خشونتی در کشور رخ میدهد! حال به گفته کارشناسان این خشونت خواه به خاطر خیانت باشد، خواه طلاق باشد و …
در جامعهای که فضای اجتماعی کوچکترین خبری را به سرعت دست به دست میکند، آمار هر ۹ ثانیه یک خشونت، آماری است نگرانکننده که باید فکری اساسی برای آن کرد.
اگر تا دیروز خشونت در استادیومهای ورزشی و نزاع بین تماشاگران از نگاه خیلی از مسؤولان امری طبیعی جلوه مینمود، امروز این آمار خیرهکننده در حالی از کانالهای رسمی انتشار یافته که اگر فکری به حال آن نشود، فاجعهای به بار خواهد آورد.
اینکه چرا در این زمانه، کسی زبان کسی را نمیفهمد و هر چه به زبانش میآید، جاری میکند و طرف مقابل هم به همین شکل عمل میکند تا نزاعی درگیرد، باید جامعه شناسی شود.
اولین تلنگر را در این خصوص وزیر بهداشت زد، او در یک یادداشت با عنوان«چگونه خشونت را درمان کنیم» از نگرانی هیأت دولت از افزایش خشونت در جامعه سخن گفت.
پس از او نوبت به محمود گلزاری رسید. معاون سازمان امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، خشونت را از مهمترین دلایل حضور جوانان در زندانها عنوان کرد.
پس از آن بود که تمامی سایتها پر شد از آمار خشونتهای اجتماعی. سازمان پزشکی قانونی آمار مراجعه افراد بر اثر صدمات ناشی از نزاع در کشور را در ۶ ماهه اول امسال۳۱۵ هزار و ۸۶۲ نفر اعلام و تأکیدکرد که از کل مصدومان نزاع ۲۱۸ هزار و ۳۶۱ مرد و ۹۷ هزار و ۵۰۱ نفر زن بودند. در این مدت استانهای تهران با ۵۵ هزار و ۲۴۴، خراسان رضوی با ۲۶ هزار و ۸۱ و اصفهان با ۲۳ هزار و ۲۵ نفر بیشترین و استانهای ایلام با یکهزار و ۹۲۴، خراسان جنوبی با دو هزار و ۲۳ و سمنان با دو هزار و ۳۹۴ نفر کمترین آمار مراجعین نزاع را داشتهاند.
اما بدترین قسمت این آمار مربوط به جوانان است. یعنی کسانی که زیر ۳۰ سال دارند و باید برای خوشبختی آینده خود تلاش کنند. حال آنکه آمارها نشاندهنده حضور پرشور جوانان در زندانها است و براساس آمار، نزدیک نیمی از جمعیت زندانیان کشور را جوانان تشکیل میدهند.
بیتردید، طلاق، خیانت، بیکاری، فقر و … مهمترین دلایل افزایش خشونت اجتماعی است و دولت تا دیر نشده باید فکری به حال این معضلات کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.