درمان آلرژیهای غذایی با تکنیک جدید ایمندرمانی محققان کانادایی تکنیک جدید ایمندرمانی را توسعه دادهاند که دارای پتانسیل از بین بردن واکنش آلرژیک به پروتئینهای سفید تخممرغ و بادامزمینی است. به گزارش مهر، « آنافیلاکسی» که به عنوان واکنش شدید آلرژیک تعریف میشود، میتواند مرگبار باشد و گزینههای درمانی آن هم محدود هستند. محققان با […]
درمان آلرژیهای غذایی با تکنیک جدید ایمندرمانی
محققان کانادایی تکنیک جدید ایمندرمانی را توسعه دادهاند که دارای پتانسیل از بین بردن واکنش آلرژیک به پروتئینهای سفید تخممرغ و بادامزمینی است.
به گزارش مهر، « آنافیلاکسی» که به عنوان واکنش شدید آلرژیک تعریف میشود، میتواند مرگبار باشد و گزینههای درمانی آن هم محدود هستند.
محققان با استفاده از تکنیک جدید قادر به حذف تقریبی واکنش آلرژیک در موشها از طریق تبدیل سلولهای ایمنی حساس به آلرژی به سلولهای که واکنش مشاهده شده در افراد سالم را تقلید میکردند، شدند.
جود دنبرگ، استاد دانشگاه مک گیل کانادا، در این باره میگوید: «این شیوه جدید درمانی میتواند درمان مطمئنی برای آلرژیهای غذایی یا بیماریهای مرتبط نظیر آسم یا بیماریهای خودایمنی نظیر اماس باشد.»
این درمان جدید شامل تولید سلولهای دندریتی در لوله آزمایشگاه است. سلولهای دندریتی همچون نگهبانان سیستم ایمنی عمل میکنند و در بافتهای مرتبط با محیط بیرونی نظیر پوست و پوشش داخلی بینی، ریهها، معده و رودهها وجود دارند.
سپس این سلولها در معرض ترکیب منحصربهفرد پروتئینها، اسید مرتبط با ویتامین A که بهطورطبیعی در روده انسان وجود دارد و مواد آلرژیزا که در این مورد بادام زمینی و اووالبومین (پروتئین سفید تخممرغ) بودند، قرار گرفتند. سپس سلولهای دندریتی اصلاح شده را مجدداً به بدن موشها وارد کردند.
محققان مشاهده کردند این شیوه درمان موجب کاهش علائم آنافیلاکسی شد و سایر نشانگرهای مهم پروتئین در واکنش آلرژیک را نیز تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.