تأثیر پروتئین آب پنیر در کاهش ریسک بیماری قلبی محققان دریافتند افراد میتوانند با نوشیدن مکملهای پروتئین آب پنیر که معمولاً در بین بدنسازان طرفدار دارد فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند. به گزارش مهر، محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان دریافتند نوشیدن مکمل پروتئین آب پنیر معروف به «پروتئین وی» در بین شرکتکنندگان […]
تأثیر پروتئین آب پنیر در کاهش ریسک بیماری قلبی
محققان دریافتند افراد میتوانند با نوشیدن مکملهای پروتئین آب پنیر که معمولاً در بین بدنسازان طرفدار دارد فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه ریدینگ انگلستان دریافتند نوشیدن مکمل پروتئین آب پنیر معروف به «پروتئین وی» در بین شرکتکنندگان مبتلا به فشارخون بالا خفیف موجب شد ریسک بیماری قلبی و سکته در آنها تا ۸ درصد کاهش یابد.
به گفته محققان، افرادی که این مکمل را مصرف کرده بودند دارای فشار خون و کلسترون پایین و عروق خونی سالمتری بودند.
این یافته خبر خوبی برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون بالاست. فشارخون بالا علت اصلی مرگ بیماران قلبی-عروقی است.
آگنس فکت، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «نتایج این آزمایش میتواند بسیار جالب باشد چراکه نشان میدهد پروتئینهای لبنی میتوانند تأثیر مثبتی بر فشار خون داشته باشند.»
محققان ۳۸ شرکتکننده دارای علائم پیش فشارخون و فشارخون خفیف را اندازهگیری کردند. آنها در بررسیهای خود متوجه شماری از تأثیرات مثبت قابل توجه این پروتئین بر علائم سلامت قلبی-عروقی شدند:
-کاهش قابل توجه در میزان فشارخون در طول ۲۴ ساعت بعد از مصرف این پروتئین بود یعنی -۳.۹ mm Hg برای فشارخون سیستولیک و -۲٫۵ mm Hg برای فشارخون دیاستولیک.
-کاهش کلسترول کل (۵- درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی میشود.
-کاهش تریگلیسیرید (۱۲- درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی-عروقی میشود.
پودر آب پنیر محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.