روسیه تحریم مایکروسافت را تکذیب کرد کاخ کرملین اخبار انتشار یافته مبنی بر اینکه روسیه میخواهد برنامههای عامل و کاربردی مایکروسافت در شبکههای رایانهای سازمانهای دولتی این کشور را ممنوع کند، رد کرد و این اقدام را ناممکن خواند. به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که تغییر کامل برنامههای خارجی پشتیبانی […]
روسیه تحریم مایکروسافت را تکذیب کرد
کاخ کرملین اخبار انتشار یافته مبنی بر اینکه روسیه میخواهد برنامههای عامل و کاربردی مایکروسافت در شبکههای رایانهای سازمانهای دولتی این کشور را ممنوع کند، رد کرد و این اقدام را ناممکن خواند.
به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که تغییر کامل برنامههای خارجی پشتیبانی رایانهای از جمله مایکروسافت در سازمانهای دولتی اصلاً مطرح نیست.
روزنامه نزاویسیمایا گازتا چاپ مسکو به نقل از این مقام روسی نوشت: زمانی برنامههای روسی جایگزین نرمافزارهای مایکروسافت خواهد شد که از نظر کارآمدی با نمونههای خارجی قابل رقابت باشد که با توجه به وضعیت کنونی چنین اقدامی در ادارات دولتی ناممکن است.
خبر تارنمای نه چندان شناخته شده نووایا وزگلیا مبنی بر اینکه اطلاعات مقامهای سازمانهای جاسوسی آمریکا نشان میدهد، کرملین قصد دارد استفاده از نرمافزارهای مایکروسافت در سامانههای رایانهای دولتی روسیه را ممنوع کند، امروز بازتاب گستردهای یافت.
این تارنما نوشته بود که نخست در شهرداری مسکو برنامههای روسی با نرمافزارهای خارجی جایگزین خواهد شد و همچنین روسیه در صدد است استفاده از شبکه اجتماعی آمریکایی لینکدین را ممنوع کند.
روسیه در چارچوب برنامههای کاهش وابستگی این کشور به مدیریت خارجی اینترنت، تاکنون اقدامهای گستردهای انجام داده که بسیاری از آنها نتیجه بخش بوده است.
راهاندازی موتور جستوجوی ملی یاندکس که در جمع ۵ موتور برتر جهانی قرار گرفته است و همچنین شبکههای اجتماعی روسی از جمله برنامههای موفق روسیه است.
همچنین این کشور در حال ایجاد بستر اینترنت نظامی مستقل است، زیرا بخش اصلی مدیریت و برنامهریزیهای کاری فضای سایبری جهانی در اختیار شرکتهای آمریکایی است که همکاریهای گستردهای با سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی آمریکا دارند.
روزنامه ایزوستیا چندی پیش نوشت: طراحی اینترنت نظامی که اواخر تابستان پایان یافت، پس از موفقیت آزمایشی و کسب اطمینان از کارآمدی راهاندازی شد که براساس برنامهریزیها واحدهای رزمی و یگانهای بیشتری در مناطق مختلف زیرپوشش قرار خواهند گرفت تا امنیت ارتباطی بیش از گذشته حفظ شود.
در چارچوب این طرح، زیرساختهای مخابراتی لازم برای ایجاد شبکه امن و مستقل اینترنتی در اختیار وزارت دفاع قرار گرفته که با شبکه جهانی فضای مجازی ارتباط ندارد.
در این شبکه امن که «بخش بسته ارتباطات و انتقال اطلاعات» نام گرفته با وجود برخورداری از نرمافزارها و ارتباط اینترنتی مورد نیاز نظامی، امکان هر گونه تخلیه اطلاعات از فلشها یا حافظههای همراه (هارد) ممکن نیست و به صورت متمرکز مدیریت و نظارت خواهد شد.
این مزیت سبب میشود، امکان هر گونه نفوذ احتمالی یا استفاده از بدافزارها برای در اختیار گرفتن اطلاعات مهم و حساس نظامی روسیه که یکی از قدرتهای برتر جهان در این عرصه به شمار میرود، کاهش یابد.
پیش از این نیز اطلاعاتی از تدوین طرح ممنوعیت استفاده از شبکههای پیام رسان اجتماعی بدون مجوز شامل واتساپ، وایبر و تلگرام برای مقامهای روسیه انتشار یافته بود که انتظار میرود از اوایل سال آینده میلادی اجرا شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.