معاون اول رییسجمهور مطرح کرد توسعه صنعت فولاد با تکیه بر منابع داخلی معاون اول رییسجمهور با بیان اینکه صنعت فولاد با تکیه بر منابع داخلی توسعه پیدا کند، گفت: فولاد نه فقط برای بازار ایران بلکه باید محصولات خود را در بازاهای دنیا ارایه کند. به گزارش مهر، اسحاقجهانگیری، در مراسم بهرهبرداری از ماشین […]
معاون اول رییسجمهور مطرح کرد
توسعه صنعت فولاد با تکیه بر منابع داخلی
معاون اول رییسجمهور با بیان اینکه صنعت فولاد با تکیه بر منابع داخلی توسعه پیدا کند، گفت: فولاد نه فقط برای بازار ایران بلکه باید محصولات خود را در بازاهای دنیا ارایه کند.
به گزارش مهر، اسحاقجهانگیری، در مراسم بهرهبرداری از ماشین ریختهگری شماره ۵ فولاد مبارکه با بیان اینکه کشور ما روز به روز روند رشد و توسعه خو را با سرعت بیشتری طی میکند، اظهار داشت: قطعاً جایگاه ایران در توسعه صنعت دنیا باید جلوتر از وضعیت فعلی باشد و این رسالتی بر دوش تکتک مدیران صنعتی ایران اعم از بخشهای خصوصی و دولتی است.
وی با بیان اینکه هر جوان ایرانی تحصیل کرده و جویای کار در کشور باید در زمینههای مختلف صنعتی و کشاورزی شغلی داشته باشد، افزود: براین اساس، لازم است برنامهریزی صحیحی برای توسعه صنعتی ایران داشته و با شناخت اهداف در این راستا بخشهای قابل توسعه صنعت ایران را به درستی شناسایی کنیم.
معاون اول رییسجمهور با بیان اینکه از بهترین زمینههای توسعه صنعتی ایران، صنایع معدنی است ابراز داشت، خداوند در ایران دو نعمت بزرگ قرارداده که از آن جمله ما در صدر ذخایر گاز دنیا قرار داریم و بر این اساس، برنامه وسیعی برای توسعه میادین نفتی و گازی اندیشیده شده است.
وی اضافه کرد: یکی از مهمترین برنامههای ما در راستای اقتصادی مقاومتی این است که انرژیهایی که میتوان در داخل کشور به ارزش افزوده بالاتر تبدیل شود، به جای صادرات به شکل خام تبدیل به محصولاتی با ارزشافزوده بالاتر شود.
جهانگیری با بیان اینکه تنوع مواد معدنی ایران از معادن فلزی مانند مس و سنگ آهن تا مواد غیرفلزی از منابع عظیم خدادادی کشور است، ابراز داشت: توسعه فولاد در ایران منجر به کشف ذخایر عظیم سنگآهن در کشور شده که برخی از این ذخایر همچنان ناشناخته هستند.
وی با یادآوری این موضوع که فولاد ترکیب دو ماده معدنی گاز و سنگآهن است، اظهار داشت: سابقه فولاد در کشور به دهه ۴۰ بازمیگردد و این تجربه طولانی منجر به پرورش متخصصان توانمند در صنعت فولاد کشور شده است.
معاون اول رییسجمهور ادامه داد: امروز ۸۴ درصد قطعات و تجهیزات فولاد مبارکه در داخل کشور قابل تأمین است که نتیجه زحمات مهندسان در فولاد مبارکه و واحدهای صنعتی است.
وی افزود: صنعت فولاد باید بر اتکا به ۳ منبع نیروی انسانی توانمند و دانشمند و منابع طبیعی توسعه پیدا کند و با توجه به امتیاز مهم محصولات فولادی یعنی امکان فروش تمامی محصولات حاصل از سنگآهن در زمینه صادرات و حضور در بازارهای جهانی فعالتر شویم.
جهانگیری با بیان اینکه فولاد مبارکه قادر است با مجموعه توانمندی خود به یک بنگاه اقتصادی دانشبنیان تبدیل شود، گفت: از جهتگیریهای اصلی اقتصادی مقاومتی، دانشبنیان بودن آن است و فولاد مبارکه باید در همه بخشهای اجرایی و اقتصادی خود به دانش متکی باشد.
وی اضافه کرد: بنگاهی که متکی به تحقیق و توسعه باشد، هزینه تولیدات آن کاهش یافته و قدرت رقابت آن بالا میرود؛ ضمن اینکه محصولات جدید و قابل رقابت با دنیا را تولید خواهد کرد.
معاون اول رییسجمهور گفت: به دلیل ارتباط خوب فولاد مبارکه با دانشگاههای کشور، امروز شاهد صادرات ۵۴ درصدی محصولات این شرکت به اروپا هستیم. مهمترین توصیه ما به واحدهای صنعتی این است که به بازارهای بینالمللی وصل شوند و کالاهایی تولید کنند که از نظر قیمت و کیفیت قابل ارایه در بازارهای دنیا باشد.
وی با اشاره به اینکه شرکت فولاد مبارکه یک شرکت در تراز بینالمللی محسوب میشود و به عنوان نماد صنعتی ایران در جهان مطرح است، ابراز داشت: در زمان افتتاح این کارخانه، بسیاری از افراد فعالیت آن را مقرون به صرفه ندانستند اما امروز با تلاش بیوقفه کارکنان این شرکت ارزش محصولات فولاد مبارکه به ۳۷ میلیارد دلار رسیده است.
جهانگیری با تأکید بر اینکه امروز نیازمند ایجاد صنایع بزرگ در بخشهای نفت و گاز، فولاد و پتروشیمی هستیم، گفت: فعالیتهای بزرگ در کشور نیازمند مدیران با دل و جرأت و با قدرت ریسکپذیری بالا است که نباید تحتتأثیر جوسازیهای مختلف از خدمت به کشور دل سرد شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.