برداشتهای بیرویه کارخانههای شن و ماسه از رودخانههای لرستان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از برداشتهای بیرویه و آلودگیهای زیستمحیطی کارخانههای شن و ماسه این استان خبر داد. به گزارش مهر، محمدرضاصفیخانی در جلسه حمایت قضایی از سرمایهگذاری لرستان در رابطه با واحدهای مشکلدار شن و ماسه استان اظهار داشت: در حال حاضر […]
برداشتهای بیرویه کارخانههای شن و ماسه از رودخانههای لرستان
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از برداشتهای بیرویه و آلودگیهای زیستمحیطی کارخانههای شن و ماسه این استان خبر داد.
به گزارش مهر، محمدرضاصفیخانی در جلسه حمایت قضایی از سرمایهگذاری لرستان در رابطه با واحدهای مشکلدار شن و ماسه استان اظهار داشت: در حال حاضر ۳ پهنه مناطق «تیره» دورود، «پلبابا حسین» خرمآباد، «خرگوشناب» الشتر با هماهنگی منابع طبیعی، امور آب، محیطزیست و دستگاههای مربوطه استان شناسایی شدهاند.
وی بیان داشت: طی جلسهای در کارگروه ستاد تسهیل از دستگاههای مربوطه در راستای تسریع صدور مجوزهای معادن شن و ماسه ۳ پهنه یاد شده دعوت به عمل آمد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در ادامه سخنان خود افزود: تلاش میشود که با یک زیرساخت مشترک بتوان واحدهای شن و ماسه به مکانی دیگر انتقال داده شوند.
صفی خانی با اشاره به اینکه تعدادی از این واحدهای شن و ماسه از ابتدا فاقد مجوز بودهاند، گفت: این واحدها طی این سالها برداشت غیرمجاز داشتهاند.
وی اضافه کرد: با برداشتهای بیرویه شن و ماسه توسط کارگاهها، در مناطق «خرگوش ناب»، «تیره» و «پل باباحسین» حالت بحرانی به وجود آمده و بستر رودخانهها نابود شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان وضعیت محل برداشت شن و ماسه را نامناسب دانست و عنوان کرد: بهترین سیاست برای برطرف کردن این وضعیت نامناسب به وجود آمده این بوده که کارگاهها به مکانهایی انتقال یابند که عوارضی نداشته و قانونمند باشند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اینکه کارگاههای تولیدی شن و ماسه باید مجوزهای قانونی لازم را دریافت کرده و قانونمند باشند، افزود: کارگاههای شن و ماسه باید حقوق دولتی را پرداخت کنند.
صفیخانی در ادامه سخنان خود به دپو کردن شن و ماسه در کارگاهها اشاره کرد و اظهار داشت: متأسفانه بر اساس برسیهای انجام شده کارگاهها عمده حجم شن و ماسه را بدون مجوز برداشت کرده و برای تولید در کارخانههای خود دپو کردهاند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه دپو شن و ماسه توسط کارگاهها باید به شکل قانونی حل شود، عنوان کرد: ادامه فعالیت هیچیک از واحدهای تولیدی شن و ماسه در ۳ محدوده «تیره» دورود، «پل بابا حسین» خرمآباد، «خرگوش ناب» الشتر از نظر مسایل زیستمحیطی و امور آب امکانپذیر نیست.
صفی خانی با اشاره به اینکه کارگاههای شن و ماسه تنها لازم نیست در سایت معرفی شده فعالیت کنند، گفت: افراد میتوانند هر پهنه آزادی را ثبت کنند و طبق بررسی به آنها مجوز داده خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.