کاهش ۳۷ درصدی زمان انتظار دکل‌های حفاری

یک مدیر نفتی خبرداد کاهش ۳۷ درصدی زمان انتظار دکل‌های حفاری مدیر تولید و پشتیبانی شرکت نفت مناطق مرکزی از شناسایی عوامل مؤثر بر کاهش زمان انتظار دکل‌های حفاری در بخش‌هایی همچون تأمین کالا، مهندسی ساختمان، ترابری و تأخیرهای مربوط به دکل داران خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت ملی نفت ایران، […]

یک مدیر نفتی خبرداد

کاهش ۳۷ درصدی زمان انتظار دکل‌های حفاری

مدیر تولید و پشتیبانی شرکت نفت مناطق مرکزی از شناسایی عوامل مؤثر بر کاهش زمان انتظار دکل‌های حفاری در بخش‌هایی همچون تأمین کالا، مهندسی ساختمان، ترابری و تأخیرهای مربوط به دکل داران خبر داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت ملی نفت ایران، علیرضاترنج‌زرد اظهار کرد: به منظور کاهش زمان انتظار دکل‌های حفاری، انتظارات دکل از جمله موارد مربوط به تأمین کالا، مهندسی ساختمان، ترابری و تأخیرهای مربوط به دکل داران شناسایی و تحلیل شد.

وی از کاهش ۹۰ درصدی زمان انتظار تأمین کالای مورد نیاز دکل‌های حفاری شرکت نفت مناطق مرکزی خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده زمان انتظار مربوط به تأمین کالا از ۳۴۰ روز به ۶۴ روز کاهش یافته است.

 ترنج زرد افزود: شرکت نفت مناطق مرکزی با هدف حمایت از توان داخل تلاش بر استفاده از تولیدات ایرانی دارد و امید می‌رود که در سال جاری با تحقق برنامه‌ریزی‌های انجام شده زمان انتظار تأمین کالا به کم‌تر از ۳۰ روز کاهش پیدا کند.

مدیر تولید و پشتیبانی شرکت نفت مناطق مرکزی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال گذشته زمان انتظار مربوط به ترابری دکل‌ها نیز به صفر رسید.

وی از کاهش ۳۷ درصدی زمان انتظار دکل‌های حفاری خبر داد و گفت: سرعت حفاری در سال ۱۳۹۲، ۱۶٫۸۲ متر دکل بوده و هم اکنون به ۱۹٫۰۸ متر به دکل رسیده این در حالی است که تعداد دکل‌ها از ۲۵ دستگاه به ۱۲ دستگاه کاهش یافته است.

ترنج زرد توضیح داد: مقوله خدمات پشتیبانی دکل‌ها از دیگر مواردی است که سبب ایجاد زمان انتظار دکل‌های حفاری می‌شود و این موضوع درصد قابل توجهی از تأخیر‌ها را به خود اختصاص می‌دهد و حتی گاهی توجیهی برای افزایش زمان انتظار دکل داران است.

وی با بیان این‌که تا پیش از شناسایی زمان انتظار مربوط به خدمات پشتیبانی دکل‌ها، آبرسانی به دستگاه‌های حفاری و همچنین ارایه سرویس‌های جانبی به دکل‌ها از ستاد تهران انجام می‌شد، گفت: به منظور جلوگیری از هدر رفت زمان مقرر شده که سرویس‌های جانبی به دکل‌ها از منطقه استقرار دکل تأمین و از توان شرکت‌های بهره‌بردار استفاده شود.

ترنج زرد در مورد کاهش تأخیرات ناشی از اجرای تسهیلات سرچاهی، گفت: در این زمینه یک طرح جامع (Total Plan) از سوی مدیرعامل شرکت نفت مرکزی تدوین شده است به این ترتیب که حفاری یک حلقه چاه را از ابتدا تا انتها برنامه‌ریزی و زمان‌بندی می‌کند که همه موارد مرتبط با حفاری از اخذ قراردادهای زیست‌محیطی و ساخت سلر و جاده‌سازی گرفته تا قراردادهای تأمین کالا و مواد و… را شامل می‌شود.

 

به گفته ترنج زرد، دستاوردهای دو ساله شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با سیاست‌گذاری مدیرعامل شرکت نفت مرکزی و بر پایه برنامه‌ریزی علمی و پیگیری و حمایت‌های وی عملیاتی شده است.