معاون وزیر ارتباطات

برنامه هفتم توسعه به دنبال سهم ۱۵ درصدی اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کشور است

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: برنامه هفتم توسعه که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، احکام زیادی درباره توسعه اقتصاد دیجیتال دارد که براساس آن به دنبال دستیابی به سهم ۱۵ درصدی برای اقتصاد دیجیتال هستیم. به گزارش سیتنا، علی‌اصغر انصاری؛ در آیین اختتامیه «رویداد هفته کسب‌وکارهای […]

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: برنامه هفتم توسعه که در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است، احکام زیادی درباره توسعه اقتصاد دیجیتال دارد که براساس آن به دنبال دستیابی به سهم ۱۵ درصدی برای اقتصاد دیجیتال هستیم. به گزارش سیتنا، علی‌اصغر انصاری؛ در آیین اختتامیه «رویداد هفته کسب‌وکارهای دیجیتال» در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان، افزود: احکام زیادی در برنامه هفتم توسعه برای دستیابی «اقتصاد دیجیتال» به سهم ۱۵ درصدی از کُل اقتصاد کشور وجود دارد. وی ادامه داد: شاید دولت منابع لازم برای تحقق کامل اقتصاد دیجیتال را نداشته باشد ولی با مشارکت بخش‌خصوصی می‌توانیم به سهم پیش‌بینی شده در این حوزه دست یابیم، هرچند که سهم ۱۵ درصدی از کل اقتصاد برای اقتصاد دیجیتال در مقایسه با کشورهای توسعه یافته رقم ناچیزی است اما همین میزان نیز می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد کشور بوجود آورد. انصاری؛ تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌‌ها و برنامه‌ریزی برای آن اهمیت بالایی در ارتقای نقش اقتصاد دیجیتال در کل اقتصاد کشور دارد و نظارت در این حوزه از وظایف مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و توجه به مسائل فرهنگی در این زمینه نیز ضروری است. وی خاطرنشان کرد: باید از تجارب دنیا در زمینه نظارت بر زیرساخت‌‌ها استفاده کرد و به ورود دانش در این عرصه اهتمام ورزید و پرورش نیروی انسانی ماهر نیز در این حوزه از اهمیت به‌سزایی برخوردار است. انصاری؛ افزود: پرداختی‌‌ها به فعالان عرصه فناوری اطلاعات در کشور کمتر از پرداختی به همترازان آن‌ها در کشورهای همسایه است که این موضوع، مهاجرت افراد ماهر به سایر کشور‌ها را در پی دارد و کشور ما را با چالش از دست دادن نیروی انسانی ماهر مواجه می‌کند. معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به طرح ایجاد قُطب مرکز داده(دیتا سنتر)در فولادشهر اصفهان اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم به‌دنبال رشد اقتصادی در همه زمینه‌هاست و برنامه‌ها و طرح‌های این وزارتخانه براساس مدل‌های نوین طراحی شده است و بُرش استانی دارد. وی تأکید کرد: رویکرد دولت حمایت از صنعت دیجیتال و رشد اقتصادی در این زمینه است و برای توسعه زیرساخت‌ها، توسعه «فناوری‌ لایه هسته»، رُکن اصلی مورد توجه و مأموریت اصلی وزارت ارتباطات است. انصاری؛ خاطرنشان کرد: دستیابی به پوشش ۲۰ میلیون درگاه فیبرنوری در کشور توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال می‌شود و در این زمینه، تفاهم‌نامه‌های خوبی هم با اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات فیبر در کشور منعقد شده است.

رویکرد حل مسأله در توسعه دیجیتال مورد توجه قرار گیرد

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز، در آیین اختتامیه رویداد هفته کسب‌وکارهای دیجیتال، گفت: برای تحقق اقتصاد دیجیتال نهادهایی به نیابت از دولت اقداماتی انجام می‌دهند که باید به رویکرد حل مسأله به آن‌ها توجه شود. امید شریفی؛ ادامه داد: مباحث علمی باید مُنتج به حل مشکلات شود و در همایش امروز نیز این دیدگاه مطمح نظر برگزارکنندگان بود کمااینکه ما شاهد ارائه طرح‌هایی در حوزه شهرداری و صنعت فولاد به‌صورت مسأله‌محور بودیم. وی یادآور شد: برخی سازمان‌ها دولتی که در زمینه توسعه دیجیتال اقداماتی انجام داده بودند در این همایش تجلیل شدند و این نگرش باید در ادارات جاری باشد. شریفی؛ در پایان، از تشکیل «قرارگاه اقتصاد دیجیتال» در استان خبر داد.