پذیرش گواهینامه‌های استاندارد ایران از نتایج برجام است

پذیرش گواهینامه‌های استاندارد ایران از نتایج برجام است رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: یکی از نتایج برجام این بوده که امروز گواهینامه‌های استاندارد ایران در ۱۰۰ کشور دنیا قابل قبول است. به گزارش ایرنا نیره‌پیروزبخت افزود: ثمره دیگر برجام، عضویت ایران در مجمع تأیید صلاحیت کشورهای آسیایی و اقیانوسیه است به گونه‌ای که امروز […]

پذیرش گواهینامه‌های استاندارد ایران از نتایج برجام است

رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: یکی از نتایج برجام این بوده که امروز گواهینامه‌های استاندارد ایران در ۱۰۰ کشور دنیا قابل قبول است.

به گزارش ایرنا نیره‌پیروزبخت افزود: ثمره دیگر برجام، عضویت ایران در مجمع تأیید صلاحیت کشورهای آسیایی و اقیانوسیه است به گونه‌ای که امروز ۳۲ کشور از جمله آمریکا و ژاپن عضو آن هستند.

وی تصریح کرد: در ۳ سال اخیر رتبه ایران در سازمان بین‌المللی استانداردسازی از ۳۱ به ۲۷ بهبود یافته است و ارزیابی شده که تا درسال ۲۰۱۶ به رتبه ۲۳ دست یابیم.

وی گفت: پایان آذرماه امسال در ۷۰ کشور تأیید صلاحیت کالاهای استاندارد ایران مورد تأیید واقع می‌شوند.

رییس سازمان ملی استاندارد، صادرات را نخستین ثمره تأیید صلاحیت عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در حوزه codex غذایی و کشاورزی به عنوان رهبر خاور نزدیک که شامل ۱۸ کشور می‌باشد، انتخاب شدیم.

وی با اشاره به این‌که در حوزه حلال به صورت جدی ورود کردیم، گفت: با توجه به این‌که ما یک کشور اسلامی هستیم باید همه کالاهای ما حلال باشند.

پیروزبخت اظهار کرد: سهم ایران از تجارت دو هزار و ۵۰۰ میلیارد دلاری برند حلال نزدیک به صفر است.

وی با بیان این‌که امروز غذای حلال بیش از ۹۸ درصد انطباق را با فقه شیعه دارد، خاطرنشان کرد: به برکت دولت یازدهم توانستیم عضویت کشورهای اسلامی را بگیریم و حتی عضو هیأت مدیره آن هم شده‌ایم.

وی گفت: همچنین استاندارد گردشگری حلال در ایران تدوین شده که برای اولین بار بین کشورهای اسلامی اتفاق افتاده است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به عملکرد این سازمان در ۳ سال اخیر، بیان کرد: یک میلیون واحد صنفی را در طی این ۳ سال مورد بازرسی قراردادیم.

وی گفت: حضورما در بازار موجب ناامنی برای واحدهای صنفی متقلب و متخلف است نه برای کسانی که قانون را رعایت می‌کنند.

 

پیروزبخت افزود: بند ۲۴ سیاست اقتصاد مقاومتی و همچنین بند ۳۰ سیاست‌های برنامه توسعه ششم، دو وظیفه اصلی سازمان ملی استاندارد می‌باشد.