زمینگیر شدن کارگاه‌های تولیدی با ابزار مالیات

رییس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان تهران مطرح‌ کرد زمینگیر شدن کارگاه‌های تولیدی با ابزار مالیات رییس اتحادیه پیراهن دوزان وپیراهن فروشان تهران از تعطیلی ۷۰درصد واحدهای تولیدی پیراهن خبر داد و گفت: در گذشته این واحد‌ها با تولید انبوهی فعالیت می‌کردند که با رکود حاکم بر این صنعت، فقط با ۲۰ درصد ظرفیت کار می‌کنند. […]

رییس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان تهران مطرح‌ کرد

زمینگیر شدن کارگاه‌های تولیدی با ابزار مالیات

رییس اتحادیه پیراهن دوزان وپیراهن فروشان تهران از تعطیلی ۷۰درصد واحدهای تولیدی پیراهن خبر داد و گفت: در گذشته این واحد‌ها با تولید انبوهی فعالیت می‌کردند که با رکود حاکم بر این صنعت، فقط با ۲۰ درصد ظرفیت کار می‌کنند.

درودیان در گفت‌و‌گو با میزان، با اشاره به تعطیلی واحدهای تولیدی گفت: در حال حاضر اکثر کارگاه‌های تولیدی در حال تعطیلی می‌باشند و کارگران تا مرز بیکاری پیش رفتند و برخی از این کارگاه‌ها با ظرفیت ۲۰درصد در حال فعالیت می‌کنند و در حال ورشکستگی هستند.

وی افزود: به‌طور کلی حدود ۷۰درصد تولید‌کنندگان پیراهن به علت نبود تسهیلات و مساوی نبودن عرضه و تقاضا تعطیل و از تولید منصرف شده و در این بین کشورهایی مانند ترکیه و چین به علت تسهیلاتی که کشورشان در اختیار واحدهای تولیدی برای صادرات قرارداده است، باعث شده تا اجناس خود را با قیمت‌های مناسب‌تر به کشورمان صادر کنند و افراد با دیدن قیمت مناسب آن‌‌ها از خرید کالای ایرانی منصرف شوند.

رییس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان تهران ادامه‌ داد: از سوی دیگر دولت از تولید در داخل کشور حمایت نکرده و با مالیات‌های سنگینی که از تولید‌کنندگان دریافت می‌کنند. ادامه کار را برای این واحد‌ها بیش از پیش سخت می‌کند و نمونه‌ای از آن را می‌توان در دریافت مالیات بر ارزش‌افزوده از تولیدکنندگان مشاهده کرد.

درودیان با اشاره به دریافت مرحله‌ای مالیات توسط دولت و در نظر نگرفتن تسهیلات برای واحدهای تولیدی توسط دولت اظهار‌کرد: در تمامی کشورهای جهان مالیات بر ارزش‌افزوده را در نهایت و از متقاضی دریافت می‌کنند که در ایران این امر به صورت مکرر از اولین تولیدکننده تا مصرف‌کننده نهایی دریافت می‌شود در حالی که مصرف‌کننده باید این مالیات را بپردازد و در نهایت قیمت نهایی کالای تولید شده چیزی فراتر از کالای وارداتی خواهد شد.

رییس اتحادیه پیراهن‌دوزان و پیراهن‌فروشان تهران با بیان وجود مشکلات ریشه‌ای در تمامی واحدهای صنفی زیر مجموعه خود گفت: با توجه به ۱۳دسته‌ای که به اتحادیه پیراهن‌دوزان مربوط می‌شود، دچار مشکل رکود هستند و در حال تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکاری افراد فعال در این بخش‌ها هستند.

درودیان افزود: در این بین باید به این نکته هم توجه کرد که کالاهای ایرانی از جمله پیراهن هیچ تفاوتی از نظر کیفیت با کالاهای خارجی نداشته و در گذشته تولیدات داخل را به کشورهایی مانند ایتالیا که یکی از کشورهای مطرح در زمینه البسه است، صادر می‌شد که نشان از کیفیت بالای محصول ایرانی دارد.

 

وی در پایان تصریح‌ کرد: در حال حاضر رقبای البسه ایرانی کشورهایی مانند چین و ترکیه است و تا زمانی که از واردات بی‌رویه به داخل کشور جلوگیری نشود امید به بهبود اوضاع تولید امکان‌پذیر نیست.