خواص شکلاتهای شیری و تلخ برابر شد محققان با استفاده از افزودنیهای جدید موفق شدند تا خواص شکلاتهای شیری و شکلاتهای تلخ را با یکدیگر برابر کنند. به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلاتهای تیره یا تلخ به مصرف شکلاتهای شیری تمایل دارند. اما از طرفی خواص آنتیاکسیدانی […]
خواص شکلاتهای شیری و تلخ برابر شد
محققان با استفاده از افزودنیهای جدید موفق شدند تا خواص شکلاتهای شیری و شکلاتهای تلخ را با یکدیگر برابر کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، اکثر افراد به دلیل طعم تلخ شکلاتهای تیره یا تلخ به مصرف شکلاتهای شیری تمایل دارند. اما از طرفی خواص آنتیاکسیدانی شکلاتهای تیره و تلخ آن را به گزینه مناسبتری برای حفظ سلامتی تبدیل کرده است.
بنابراین افراد همیشه بین انتخاب یک طعم خوب و یک گزینه سالم دچار تردید میشوند.
دانشمندان برای رفع این مشکل از یک روش برای افزایش سطح آنتیاکسیدان شکلاتهای شیری استفاده کردند تا خواص آن را به خواص همتای خود نزدیک کنند.
یک تیم پژوهشی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی پژوهش خود را با استخراج ترکیبات فنولیک سرشار از آنتیاکسیدان از پوست بادام زمینی که بهطور معمول در طول فرایند بلانچینگ در صنعت بادامزمینی دور ریخته میشود آغاز کردند.
این ترکیبات بعد از آن به پودر مالتودکسترین، که یک کربوهیدرات خوراکی شیرین مزه است آغشته میشوند. پودر مالتودکسترین از غذاهای نشاستهدار مانند برنج، ذرت و یا سیبزمینی به دست میآید.
آنها پس از آن این پودر را به شکلاتهای شیری معمولی اضافه کرده تا سطح آنتیاکسیدانی آنها به شکلاتهای تلخ برسانند.
در آزمایش مزه این شکلاتها، محققان آنها را به ۸۰ داوطلب دادند و نظرشان را درباره طعم این شکلاتها جویا شدند. جالب توجه است که تمام این شرکتکنندگان از طعم این شکلاتها به اندازه شکلاتهای شیری فاقد افزودنی رضایت داشتند.
در حال حاضر محققان در حال انجام پژوهش و آزمایشاتی هستند تا ببینند که آیا این ترکیبات برای کسانی که دارای آلرژی به بادامزمینی هستند مناسب است یا خیر.
این پژوهش در Journal of Food Science به چاپ رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.