وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد افزایش فهرست تجارت ترجیحی ایران و ترکیه به ۲۰۰ قلم ترکیه در ایران دفتر تجارت خارجی راهاندازی میکند رؤسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه، از تصمیم برای افزایش فهرست تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه به ۲۰۰ قلم کالا و افزایش ۳۰ میلیارد دلاری روابط تجاری بین دو کشور […]
وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد
افزایش فهرست تجارت ترجیحی ایران و ترکیه به ۲۰۰ قلم
ترکیه در ایران دفتر تجارت خارجی راهاندازی میکند
رؤسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه، از تصمیم برای افزایش فهرست تجارت ترجیحی میان ایران و ترکیه به ۲۰۰ قلم کالا و افزایش ۳۰ میلیارد دلاری روابط تجاری بین دو کشور خبر دادند.
به گزارش فارس، وزیر ارتباطات ایران، دیروز با وزیر اقتصاد ترکیه دیدار کرد.
دیدار رؤسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه به منظور پیگیری توافقات اخیر رییسجمهور ایران و نخستوزیر ترکیه انجام شد.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات در این دیدار از تصویب ۲۵ توافقنامه در کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه خبر داد و رویکرد دو کشور در همکاری دوجانبه را مثبت ارزیابی کرد.
وی از هدفگذاری برای افزایش ۳۰ میلیارد دلاری حجم روابط دو کشور خبر داد و گفت: با توافق جدید، اقلام فهرست تعرفه ترجیحی ایران و ترکیه به ۲۰۰ کالا افزایش خواهد یافت که این تصمیم تا پیش از پایان سال جاری میلادی اجرایی خواهد شد.
به گفته وی، در مذاکرات اخیر، همکاری در زمینه گمرک، همکاریهای بانکی، حمل و نقل و گردشگری صحبت شد.
وزیر ارتباطات همچنین از اینکه مردم و دولت ترکیه هوشمندانه در مقابل کودتا مقاومت کردند و پیروز شدند، ابراز خرسندی کرد.
در این دیدار نهاد زیبکچی، وزیر اقتصاد ترکیه به دعوت نخستوزیر این کشور از اسحاق جهانگیری اشاره کرد.
دفتر تجارت خارجی ترکیه
وی از راهاندازی دفتر تجارت خارجی ترکیه در ایران خبر داد و گفت: قرار است دفاتر تجارت خارجی ترکیه در ۱۳ کشور راهاندازی شوند که اولین آنها در تهران تأسیس خواهد شد.
وی گفت: به دلیل حمله خائنانه کودتاچیان، زمانبندی برخی سفرهای مسؤولان ترکیه به ایران جابهجا شد که امیدواریم تأخیر در همکاریها به سرعت جبران شود.
این مقام مسؤول ترکیهای بر افزایش حجم روابط تجاری بین ایران و ترکیه تا ۳۰ میلیارد دلار تأکید کرد و توضیحداد: در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ حجم تجارت ایران و ترکیه کاهش یافته، اما در همین سالها حجم تجارت میان ایران و ترکیه به دلیل موافقتنامه تجارت ترجیحی که از ژانویه ۲۰۱۵ امضا شد، در بخش صادرات کالاهای ایرانی ۴۵ درصد و در بخش صادرات کالاهای ترکیهای ۳۴ درصد افزایش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.