شاخص کل بورس تهران ۱۱۶ واحد درجا زد

شاخص کل بورس تهران ۱۱۶ واحد درجا زد معامله‌گران بورس تهران دیروز نیز همچون روزهای اخیر با چشم‌های خیره به رخدادهای سیاسی و انتخاباتی تأثیرگذار بر بازارهای جهانی نگریستند، شاخص کل بورس تهران ۱۱۶ واحد افت کرد. به گزارش فارس، شاخص کل هموزن اما با ۳۶ واحد افت عدد ۱۵ هزار و ۷۲۹ واحد را […]

شاخص کل بورس تهران ۱۱۶ واحد درجا زد

معامله‌گران بورس تهران دیروز نیز همچون روزهای اخیر با چشم‌های خیره به رخدادهای سیاسی و انتخاباتی تأثیرگذار بر بازارهای جهانی نگریستند، شاخص کل بورس تهران ۱۱۶ واحد افت کرد.

به گزارش فارس، شاخص کل هموزن اما با ۳۶ واحد افت عدد ۱۵ هزار و ۷۲۹ واحد را تجربه کرد، در این روز همچنین شاخص سهام آزاد شناور با کاهش ۱۸۸ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۶۶ واحد دست یافت.

شاخص بازار اول نیز در حالی با کاهش ۶۵ واحدی به رقم ۵۵ هزار و ۶۷۱ واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با ۳۴۳ واحد کاهش عدد ۱۷۱ هزار و ۳۰۵ واحد را تجربه کرد.

همچنین شاخص کل فرابوررس (آیفکس) با کاهش یک واحدی به عدد ۸۳۶ واحدی دست یافت.

براساس این گزارش، در این روز معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با ۲۷ واحد، ملی صنایع مس ایران با ۱۹ واحد و کشتیرانی ج.ا.ا ۹ واحد کاهش بالا‌‌‌ترین تأثیر منفی را در برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی ۳ شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با ۴۱ واحد، آسان پرداخت پرشین با ۱۵ واحد و توسعه معدنی و صنعتی صبانور با ۵ واحد افزایش بالا‌‌‌ترین تأثیر مثبت را بر محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

ارزش کل معاملات بورس تهران نیز به کم‌تر از ۱۴۳ میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از ۵۶۵ میلیون و ۴۵۶ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۵۶ هزار و ۹۱۲ نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات این روز نماد معاملاتی شرکت‌های فنر‌سازی زر، ایران تایر، حق‌تقدم خرید سهام بیمه اتکایی امین، صنایع بهداشتی ساینا، بیمه اتکایی امین، مهندسی صنعتی روان فناور، گواهی سپرده عام بانک گردشگری، حق تقدم خرید سهام بیمه اتکایی ایرانیان، بیمه کارآفرین از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی شد. در حالی که هیچ نماد معاملاتی با توقف مواجه نبوده است.

همچنین کم‌تر از ۳۰ میلیون سهم صنعتی دریایی ایران به ارزش بیش از ۷٫۵ میلیارد تومان میان کدهای درون گروهی سهامدار عمده با هدف تجمیع سهام کد به کد شد.۱۶ میلیون سهم گسترش صنایع انرژی آذرآب نیز به ارزش بیش از ۳٫۵ میلیارد تومان کد به کد شد.

همچنین ۸ میلیون سهم پتروشیمی مبین به ارزش بیش از ۳ میلیارد تومان کد به کد شد.۴٫۵ میلیون سهم ایران ترانسفو نیز به ارزش کم‌تر از ۷ میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده انتقال داده شد.

براساس این گزارش دیروز بازار سهام در گروه خودرویی‌‌‌‌ها معاملاتی متعادل و در محدوده صفر تابلو را در حالی نظاره‌‌گر بود که غلبه عرضه حقوقی‌‌‌‌ها بر تقاضای سهام روندی متعادل و ساکن را بر معاملات این گروه و شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته بر آن حاکم کرد.

در گروه سیمانی‌‌‌‌‌ها اما برخورد الگوهای تکنیکالی با مقاومت‌های سنگین باعث شده تا پس از پیش‌خور شدن خبرهای مثبت از جمله آغاز معاملات رینگ صادراتی سیمان در بورس کالا اما معاملات این گروه فعلاً درجا زند.

گروه کانی‌های غیرفلزی و در عین حال برخی نماد‌‌‌ها نیز در گروه ماشین‌آلات و دستگاه‌های برقی دستخوش نوسان‌گیری معامله‌گران حرفه‌ای بازار شدند.

 

در گروه غذایی‌‌‌‌ها و دارویی‌‌‌‌ها و همچنین گروه کاشی و سرامیک نیز انتظار برای بازدهی کوتاه مدت همچنان جذابیت نوسان‌گیری را برای برخی معامله‌گران در روزهای کم نوسان بازار را افزایش داده است.