مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران خبر داد؛

ثبت رکورد مصرف روزانه ۱۴۲ میلیون لیتر بنزین در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در بازدید معاون اول از برخی جایگاه‌های سوخت، گفت: رکورد بالا‌ترین مصرف روزانه بنزین امسال به ۱۴۲ میلیون لیتر رسیده است. به گزارش مناقصه‌مزایده، علی‌اکبر نژادعلی؛ با اشاره به اینکه فعالیت‌های گسترده‌ای برای توزیع فرآورده‌های نفتی در حال انجام است، اعلام کرد: ۱۳ درصد رشد مصرف داشتیم و […]

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در بازدید معاون اول از برخی جایگاه‌های سوخت، گفت: رکورد بالا‌ترین مصرف روزانه بنزین امسال به ۱۴۲ میلیون لیتر رسیده است. به گزارش مناقصه‌مزایده، علی‌اکبر نژادعلی؛ با اشاره به اینکه فعالیت‌های گسترده‌ای برای توزیع فرآورده‌های نفتی در حال انجام است، اعلام کرد: ۱۳ درصد رشد مصرف داشتیم و میانگین مصرف بنزین امسال به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسیده است. وی با بیان اینکه رکورد بالا‌ترین مصرف روزانه بنزین امسال به ۱۴۲ میلیون لیتر رسیده است، ادامه داد: جابه‌جایی و انتقال سوخت با توجه به افزایش مصرف کار سختی بوده که برنامه‌ریزی‌‌ها به نحو احسن انجام شد و سوخت را به مجاری عرضه رساندیم. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، تأکید کرد: در روزهای اخیر رصد‌ها و پایش‌های میدانی در مناطق از جایگاه‌های عرضه سوخت نشان می‌دهد شرایط تأمین و توزیع سوخت عادی است و شایعات منتشرشده در رسانه‌های خارجی و معاند در ارتباط با سوخت‌رسانی دشمنی آشکار است. نژادعلی؛ گفت: سعی بر این است تا فرآیند سوخت‌رسانی به نحو مطلوب ادامه یابد.

افزایش ۱۳درصدی مصرف بنزین در سال ۱۴۰۲

همچنین جلیل سالاری؛ مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با اشاره به تولید روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور، اظهار کرد: همه مناطق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور در حال آماده‌باش هستند. وی با اشاره به افزایش روزانه ۱۷ میلیون لیتری توزیع بنزین تاکنون در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ادامه داد: این رقم از افزایش ۱۳ درصدی مصرف حکایت دارد، با این حال با ظرفیتی که پارسال اضافه شد، با وجود افزایش مصرف خللی در موضوع سوخت‌رسانی به وجود نیامد. معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش، تأکید کرد: در دولت گذشته مخزنی اضافه نکردیم و با توجه به این محدودیت، چهار مرتبه این مخازن پر و خالی شده‌اند. سالاری؛ با اشاره به اینکه امسال حدود ۱۸۳ میلیون تردد جاده‌ای داشتیم و افزایش پنج درصدی در این بخش ثبت شده است، گفت: با این حال به راحتی سوخت‌گیری انجام می‌شود و در ساماندهی مجاری عرضه هم موفق بوده‌ایم.

دریافت مجوز تولید ۱۰ میلیون کارت سوخت نو

وی با بیان اینکه با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و مجوز پدافند غیرعامل کارتخوان‌های جایگاه‌های عرضه سوخت را در کشور بومی کردیم، افزود: یک نمونه کار نو انجام شده است و در ابتدای دولت سیزدهم ۹ هزار کارت داشتیم و مجوز تولید ۱۰ میلیون کارت سوخت را گرفتیم و تاکنون ۲۲۰ هزار کارت سوخت در چهار ماه صادر کرده‌ایم. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، با اشاره به افزایش تولید سوخت و فرآورده‌های نفتی در شرکت‌های پالایشی، ادامه داد: هماهنگی در مجموعه جنوب کشور برای تولید و انتقال سوخت انجام شده و اکنون وضع تولید تثبیتی است و ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در روز تولید می‌شود. سالاری؛ با بیان اینکه تعمیرات اساسی را انجام دادیم و وضع توزیع هم مناسب است، گفت: افزایش ۱۳ درصدی مصرف بنزین در کشور با فعالیت ۵۰۰ نفتکش جاده‌پیما برابری می‌کند که با موفقیت انجام شده است. وی با اشاره به اینکه در تهران ۹ میلیون تراکنش داشتیم و آمار خرابی به حداقل رسیده است، افزود: ذخیره‌سازی بنزین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون لیتر افزایش داشته و سوخت‌رسانی مستمر بوده است. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، با اشاره به پیش‌رو بودن ایام اربعین و سفرهای تابستانی، افزود: اقدام‌های لازم برای تأمین سوخت موردنیاز به‌طور کامل انجام شده است. سالاری؛ با بیان اینکه ظرفیت پنج میلیارد لیتری سوخت مایع نیروگاه‌ها پر شده است و مخازن باقیمانده نیز فعال نیست و برای ۴۵ روز سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها پیش‌بینی شده است، تأکید کرد: در تلاشیم تا به سمت بازار صادرات برای گازوئیل حرکت کنیم. وی با اشاره به نصب نخستین کمپرسور ایرانی در پالایشگاه فراسرزمینی، گفت: روزی بنزین صادر می‌کردیم اما امروز دانش تولید آن را صادر می‌کنیم که از جمله آن می‌توان به صادرات کاتالیست اشاره کرد. معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش، با تأکید بر اینکه هیچ جایگاهی در کشور تعطیل نیست و سهمیه جایگاه‌ها را هم اضافه کردیم، افزود: افزایش سهمیه‌ سبب پایداری توزیع سوخت شده است. سالاری؛ به تکلیف قانونی برای استفاده از کارت سوخت شخصی تا پایان شهریورماه در قالب تبصره۱۴ اشاره و اعلام کرد: اکنون ۳۵ درصد تراکنش‌‌ها با کارت سوخت جایگاه‌ها انجام می‌شود.