رتبه چهارم ایران در میزان شیوع سرطان ها

رتبه چهارم ایران در میزان شیوع سرطان ها گروه اجتماعی- نایب رییس انجمن سرطان ایران، کشورمان را جزو گروه چهارم در میزان شیوع سرطان در دنیا معرفی کرد. به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، عبدا…فضلعلی‌زاده در آستانه برگزاری برگزاری اولین کنفرانس غرب آسیا که قرار است از ۲۷ تا ۲۹ آبان ۹۵ در هتل اسپیناس پالاس تهران […]

رتبه چهارم ایران در میزان شیوع سرطان ها

گروه اجتماعی- نایب رییس انجمن سرطان ایران، کشورمان را جزو گروه چهارم در میزان شیوع سرطان در دنیا معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مناقصه‌مزایده، عبدا…فضلعلی‌زاده در آستانه برگزاری برگزاری اولین کنفرانس غرب آسیا که قرار است از ۲۷ تا ۲۹ آبان ۹۵ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شود، گفت: یکی از اهداف این انجمن، بالا بردن سطح آگاهی و معلومات مردم در شناخت عوامل ایجاد کننده سرطان است.

وی با اشاره به آمارهای سازمان جهانی بهداشت(WHO) که نشان می‌دهد میزان شیوع سرطان در کشورهای در حال توسعه بیش‌تر از کشورهای توسعه یافته است، افزود: در سال ۱۹۷۰ میزان شیوع سرطان در کشورهای در حال توسعه ۱۵ درصد بود که این عدد در سال ۱۹۸۰ به ۵۶ درصد رسید و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ به ۷۰ درصد از آمارهای جهانی برسد.

فضلعلی زاده با اعلام این‌که از نظر آمارهای سازمان جهانی بهداشت ایران در رده چهارم میزان شیوع سرطان در دنیا قرار دارد، گفت: این آمار براساس ابتلای ۲۰۵ مرد و ۱۶۵ زن به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، برآورد می‌شود.

دبیر انجمن علمی سرطان ایران نیز با اشاره به این‌که بیش از ۲۶۰ نوع کد سرطان در سازمان بهداشت جهانی ثبت شده است، گفت: میزان موفقیت در درمان سرطان بستگی به شرایط فرد و مرحله بیماری آن دارد.

فرهادسمیعی در آستانه برگزاری اولین کنفرانس غرب آسیا در حوزه سرطان اظهار داشت: در جامعه ما بعضاً به انگیزه‌های مالی، سیاسی و یارکشی برخی از اخبار کمرنگ و پررنگ جلوه داده می‌شود و گاهی پزشکان مورد هجمه قرار می‌گیرند. این در حالی است که در هر شغل می‌تواند خطایی توسط آن افراد رخ دهد.

دبیر انجمن علمی سرطان ایران در پاسخ به این‌که درمان انواع سرطان‌‌ها در کشور چقدر با موفقیت همراه است، گفت: پیش از این سرطان‌‌ها تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد آن منجر به بهبود کامل می‌شد ولی این میزان به تدریج افزایش یافته است و باید توجه داشت که این مسأله به شرایط فرد و مرحله سرطان دارد.

سمیعی گفت: ‌بیش از ۲۶۰ نوع کد سرطان در سازمان بهداشت جهانی وجود دارد لذا سرطان یک بیماری نیست بلکه مجموعه‌ای از بیماری‌ها با حالت و مراحل گوناگون است.

سمیعی درمورد کنفرانس سرطان غرب آسیا گفت: حدود ۱۵ متخصص برجسته از کشورهای خارجی در این کنفرانس شرکت کرده و موضوعاتی همچون پیشگیری، تشخیص زودرس، درمان تسکینی و… میان صاحب‌نظران داخلی و خارجی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد. همچنین موضوعاتی همچون تأثیر رادیواکتیو و آلودگی‌های محیطی در بروز سرطان مطرح می‌شود.

 

گفتنی است، اولین کنفرانس غرب آسیا ۲۷ تا ۲۹ آبان ۹۵ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.