شرایط اعزام پیمانکاران و پذیرش هیأت‌های تجاری

    سازمان توسعه تجارت با اعلام اطلاعیه‌ای، از سازمان‌هایی که علاقه‌مند به فعالیت به عنوان پیمانکار هیأت‌های تجاری، بازاریابی و سرمایه‌گذاری هستند، دعوت به همکاری کرد. به گزارش ایسنا، در حالی که سازمان توسعه تجارت ایران در حال برنامه‌ریزی برای اعزام‌ها و پذیرش‌های هیأت‌های تجاری در سال آینده است، با توجه به تدوین آیین‌نامه […]

 

 

سازمان توسعه تجارت با اعلام اطلاعیه‌ای، از سازمان‌هایی که علاقه‌مند به فعالیت به عنوان پیمانکار هیأت‌های تجاری، بازاریابی و سرمایه‌گذاری هستند، دعوت به همکاری کرد.

به گزارش ایسنا، در حالی که سازمان توسعه تجارت ایران در حال برنامه‌ریزی برای اعزام‌ها و پذیرش‌های هیأت‌های تجاری در سال آینده است، با توجه به تدوین آیین‌نامه جدید، از پیمانکاران اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری، بازاریابی و سرمایه‌گذاری دعوت کرد تا با رعایت مفاد دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های مربوط نسبت به اعلام همکاری اقدام کنند.

در فرم مربوط به فرایند صدور مجوز پذیرش هیأت‌های تجاری- بازاریابی و سرمایه‌گذاری، مجریان پذیرش هیأت‌ها را شامل سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور، اتاق‌های بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران، شهرستان‌ها، اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌های صادراتی معتبر به تأیید سازمان توسعه تجارت ایران، آژانس‌های مسافرتی معتبر به تأیید سازمان توسعه تجارت ایران، شرکت‌های مدیریت صادرات و پیمانکاران پذیرش هیأت‌های تجاری به تأیید سازمان توسعه تجارت ایران و مجریان نمایشگاه‌های بین‌المللی تخصصی داخلی و خارجی دانسته است.

در بخش دیگر نیز با بیان این‌که برای صدور مجوز، درخواست کتبی باید حداکثر دو ماه قبل از پذیرش هیأت تجاری ارسال شود، دیگر شرایط اعطای مجوز منوط به عضویت در بانک اطلاعات پیمانکاران سازمان توسعه تجارت ایران و تکمیل فرم‌های مربوط اعلام شده است.

در ادامه در تشریح ویژگی‌های اعضای هیأت‌ها آمده است که آن‌ها باید مقامات و نمایندگان دستگاه‌های دولتی خارجی، رؤسای انجمن‌ها، تشکل‌ها و اتاق‌های بازرگانی خارجی از کشور با هدف خرید و سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مشترک، شرکای تجاری صادرکنندگان، تجار و بازرگانان خارجی علاقه‌مند به همکاری با ایران در حوزه واردات، سرمایه‌گذاری، همکاری مشترک با بازارهای ثالث، نمایندگان مؤسسات تبلیغاتی و رسانه‌های مرتبط، محققین و کارشناسان خارجی از طرف شرکت‌ها، دانشگاه‌ها یا مراکز تحقیقاتی دنیا برای شناسایی توانمندی‌های تولیدی و صادراتی کشور باشند.

این فراخوان برای سال آینده در حالی اعلام شده که برنامه اعزام هیأت‌های تجاری ایرانی در سازمان توسعه تجارت ایران ازثبت بیش از ۷۰ موافقت اولیه اعزام به بیش از ۲۰ کشور جهان در سال ۹۴ خبر می‌دهد.

 

همچنین بر اساس اعلام مسؤولان سازمان توسعه تجارت ایران، بخشی از ۵۰ میلیارد تومانی که به عنوان مشوق‌های صادراتی غیرنقدی به سازمان توسعه تجارت ایران اختصاص یافته است به تأمین هزینه‌های شرکت‌های مشارکت کننده در نمایشگاه‌ها و هیأت‌های تجاری، بازاریابی و سرمایه‌گذاری تعلق می‌گیرد.