معاون زنگنه سازندگان خارجی کالا و تجهیزات در صنعت نفت ایران صاحب وندورلیست میشوند وندورلیستها فیتیله دلالیها را پایین میکشد معاون وزیر نفت با تشریح برنامه جدید مقابله با دلالان و واسطههای کالاها و تجهیزات صنعت نفت از طرح جدید شفافسازی معاملات در صنعت نفت خبر داد. به گزارش مهر، محمدرضا مقدم روز گذشته در […]
معاون زنگنه
سازندگان خارجی کالا و تجهیزات در صنعت نفت ایران صاحب وندورلیست میشوند
وندورلیستها فیتیله دلالیها را پایین میکشد
معاون وزیر نفت با تشریح برنامه جدید مقابله با دلالان و واسطههای کالاها و تجهیزات صنعت نفت از طرح جدید شفافسازی معاملات در صنعت نفت خبر داد.
به گزارش مهر، محمدرضا مقدم روز گذشته در مراسم آغاز بهکار هشتمین نمایشگاه ساخت تجهیزات صنعت نفت در تشریح مهمترین سیاستهای طراحی و ساخت کالاهای مورد نیاز صنایع نفت و گاز ایران گفت: هماکنون مراحل طراحی سامانه یکپارچه کالای صنعت نفت به پایان رسیده و به زودی از این سامانه با اولویت انتقال و توسعه فناوری در صنعت نفت رونمایی خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت با تأکید بر اینکه یکی از مهمترین اهداف راهاندازی سامانه یکپارچه کالا در صنعت نفت، تکمیل زنجیره خدمات فنی و مهندسی و بومیسازی دانش طراحی و ساخت انواع کالا و تجهیزات نفتی است، تصریحکرد: شفافسازی معاملات نفتی، تسریع در زمان ساخت و کاهش هزینههای ساخت خرید کالاهای نفتی و اعمال سیاستهای متمرکز برای حمایت از تولید داخل از دیگر اهداف بهرهبرداری از این سامانه یکپارچه کالا در صنعت نفت به شمار میرود.
این مقام مسؤول، با بیان اینکه برای نخستین بار در طول تاریخ صنعت نفت اولین وندورلیست دارندگان واقعی و داخلی کالا و تجهیزات در صنعت نفت با گردآوری حدود یکهزار و ۸۱۴ شرکت سازنده تهیه و تبیین شده است، تأکیدکرد: علاوه بر این به زودی اولین وندورلیست سازندگان خارجی کالا و تجهیزات صنعت نفت هم تهیه خواهد شد.
مقدم با یادآوری اینکه هماکنون حدود ۲۴ هزار و ۶۰۰ تأمینکننده خارجی و داخلی کالا و تجهیزات در صنعت نفت ایران فعالیت میکنند، بیانکرد: تکمیل اطلاعات شرکتهای تأمینکننده کالا و شناسایی تأمینکنندگان واقعی از دیگر اهداف راهاندازی سامانه یکپارچه کالا در صنعت نفت خواهد بود.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه شناسایی تأمینکنندگان واقعی منجر به کاهش فعالیتهای دلالی و واسطه گری در سطح صنعت نفت به منظور خرید کالا و تجهیزات است، یادآور شد: از سوی دیگر همزمان با راهاندازی این سامانه، بومیسازی دانش فنی برخی از کالاهای پرمصرف هم در صنعت نفت آغاز شده است.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی هیچ مشکل و فقدانی در کیفیت، استاندارد و قیمت تمام شده تجهیزات سرچاهی در حیطه نفت و گاز در مقایسه با سازندگان داخلی وجود ندارد، گفت: با بهرهبرداری از سامانه یکپارچه کالا در صنعت نفت عملاً برای انواع خرید کالاهای خارجی که نمونه مشابه آنها در داخل طراحی و تولید شده، محدودیتهای جدی اعمال خواهد شد.
این مقام مسؤول، با اشاره به برنامهریزی به منظور ساخت بومیسازی ۱۰ گروه کالاهای اساسی و پرمصرف در صنعت نفت، تصریحکرد: مهمترین اولویت در ساخت این کالاها دستیابی به دانش طراحی و مهندسی آنها بوده و عملاً در صورت دستیابی به این دانش، امکان تجاریسازی کالاهای نفتی با اولویت صادراتی در کشور فراهم میشود.
مقدم با بیان اینکه اخیراً ۴ مناقصه تأمین انواع کالاهای پرمصرف شامل لولههای CRA، پیگ هوشمند، اقلام اندازهگیری حفاری و الکتروموتورهای ضد انفجار برگزار شده است، خاطرنشانکرد: به عنوان نمونه به زودی برنده مناقصه پیگرانی هوشمند ۴ هزار کیلومتر خطوط لوله نفت و گاز مشخص خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.